Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Erdogan: Ευκαιρία επίλυσης προβλημάτων στο Αιγαίο η θετική ατμόσφαιρα στις σχέσεις Τουρκίας - Ελλάδας

Erdogan: Ευκαιρία επίλυσης προβλημάτων στο Αιγαίο η θετική ατμόσφαιρα στις σχέσεις  Τουρκίας - Ελλάδας
Ο Τούρκος πρόεδρος δήλωσε πως η Άγκυρα υποστηρίζει τα βήματα που συμβάλλουν στη σταθερότητα και την ειρήνη των Βαλκανίων
Ως ευκαιρία για επίλυση των προβλημάτων χαρακτήρισε τη θετική ατμόσφαιρα του πρόσφατου διαστήματος στις σχέσεις με την Ελλάδα φέρεται ο Τούρκος πρόεδρος Recep Tayyip Erdogan.
Η πρόσφατη ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε με την Ελλάδα στην ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο θα αξιοποιηθεί ως ευκαιρία για την επίλυση των προβλημάτων, τόνισε ο πρόεδρος της Τουρκίας κατά στη διάρκεια του δείπνου Ιφτάρ στο πλαίσιο του Ραμαζανιού στα κεντρικά γραφεία του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης Ανάπτυξης (AKP).
Ο Τούρκος πρόεδρος δήλωσε πως η Άγκυρα υποστηρίζει τα βήματα που συμβάλλουν στη σταθερότητα και την ειρήνη των Βαλκανίων και ότι, παρά τις αδικίες που έχει υποστεί, η ένταξη στην ΕΕ παραμένει στρατηγικός στόχος για την Τουρκία, όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΙ στη γειτονική χώρα.
Οι δηλώσεις του Ερντογάν έρχονται μετά τις επισκέψεις του υπουργού Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου και του υπουργού Μετανάστευσης Νότη Μηταράκη, στις σεισμόπληκτες περιοχές της Τουρκίας, που έγιναν σε θετικό κλίμα.

 www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης