Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

«Ύμνοι» Cavusoglu για την ελληνική αλληλεγγύη: Μετά το σεισμό, ανοίξαμε νέα σελίδα με την Ελλάδα

«Ύμνοι» Cavusoglu για την ελληνική αλληλεγγύη: Μετά το σεισμό, ανοίξαμε νέα σελίδα με την Ελλάδα
Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών επεσήμανε την ελληνική αλληλεγγύη στις επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης μετά τον φονικό σεισμό στην Τουρκία
Σχετικά Άρθρα
Ειδική μνεία στην ελληνική αλληλεγγύη στις επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης μετά τον φονικό σεισμό στην Τουρκία, έκανε ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας, Mevlut Cavusoglu.
«Μετά τον σεισμό, ανοίξαμε μια νέα σελίδα με την Ελλάδα» επεσήμανε κατά τη διάρκεια κοινών δηλώσεων του με τον υπουργό Εξωτερικών του Ισραήλ, Eli Cohen.
Όσον αφορά τις σχέσεις της Τουρκίας με το Ισραήλ, ο Cavusoglu υποστήριξε πως «έχουν εισέλθει σε μια νέα εποχή. Έχει καταβληθεί προσπάθεια υψηλού επιπέδου.
Οι διαβουλεύσεις μας θα συνεχιστούν στη βάση των κοινών συμφερόντων και του αμοιβαίου σεβασμού». Υπογραμμίζοντας ότι εκφράστηκε η προσδοκία για μείωση της κλιμακούμενης έντασης στο παλαιστινιακό ζήτημα, ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών υπογράμμισε: «Θέλουμε να αποφύγουμε καταστάσεις που θα βλάψουν τις προσπάθειες επίλυσης δύο κρατών».
Από την πλευρά του, ο υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ εξέφρασε «ειλικρινή συλλυπητήρια και την υποστήριξη εκ μέρους της ισραηλινής κυβέρνησης και του Ισραήλ» και δήλωσε ότι ο σεισμός ήταν μια από τις χειρότερες καταστροφές που έχουν βιώσει τα τελευταία 100 χρόνια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης