Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Μαθήματα... ανθρωπισμού από τον Erdogan: Βάναυση η στάση της Ελλάδας απέναντι στους μετανάστες

Μαθήματα... ανθρωπισμού από τον Erdogan: Βάναυση η στάση της Ελλάδας απέναντι στους μετανάστες
Ο Τούρκος πρόεδρος εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά της Ελλάδας
Σχετικά Άρθρα
Σε νέα μαθήματα... ανθρωπισμού επιδόθηκε ο Τούρκος πρόεδρος, Recep Tayyip Erdogan, ο οποίος εμφανίστηκε να δείχνει ενδιαφέρον για τους μετανάστες.
«Η στάση του δυτικού μας γείτονα, της Ελλάδας, απέναντι στους μετανάστες είναι βάναυση. Και οι δυτικές χώρες δεν αντιδρούν» υποστήριξε ο Erdogan ξεχνώντας τα περιστατικά στον Έβρο, όπου είχαν συγκεντρωθεί χιλιάδες μετανάστες για να περάσουν στην Ελλάδα και στη συνέχεια να περάσουν στην Ευρώπη. Επίσης, ο Τούρκος πρόεδρος δεν φαίνεται να ενοχλείται από το έργο των Τούρκων διακινητών, οι οποίοι έναντι αδράς αμοιβής, στοιβάζουν δεκάδες μετανάστες (άνδρες, γυναίκες και μωρά) σε βάρκες για να περάσουν στην Ελλάδα και στη συνέχεια να συνεχίσουν προς άλλη ευρωπαϊκή χώρα.

Πυρά κατά πάντων για τη Συρία

Την ίδια στιγμή, ο Erdogan εκτόξευσε πυρά κατά πάντων για τη στάση της ανθρωπότητας στη συριακή κρίση. «Η ανθρωπότητα δεν τα πήγε καλά στη συριακή κρίση. Οι κραυγές των καταπιεσμένων Σύρων δεν είχαν σημασία, εκτός από μια χούφτα χωρών, συμπεριλαμβανομένης της Τουρκίας. Ο πόνος των παιδιών που πέθαναν κάτω από τις βόμβες δεν συγκίνησε τη συνείδησή τους» υποστήριξε ο Τούρκος πρόεδρος.

Η επίθεση στην Ελλάδα

Εν συνεχεία, ο Τούρκος πρόεδρος καταφέρθηκε κατά της Ελλάδας. «Η στάση της Ελλάδας απέναντι στους μετανάστες έχει φτάσει πλέον σε βάναυσο σημείο. Οι δυτικές χώρες δεν δείχνουν αξιοσημείωτη αντίδραση σε αυτή την απληστία και τη σκληρότητα της Ελλάδας» τόνισε.

Η μάχη κατά της... τρομοκρατίας

«Οι χώρες που κλείνουν τις πόρτες τους σε Σύρους και Αφρικανούς μετανάστες ανοίγουν τις πόρτες τους όταν πρόκειται για ανθρώπους χώρες του PKK και του FETO.
Η αυτονομιστική τρομοκρατική οργάνωση αυτοχρηματοδοτείται για επιθέσεις στη Συρία, το Ιράκ και την Τουρκία με τα εκατομμύρια ευρώ που έχει συγκεντρώσει σε αυτές τις χώρες. Παρά τα αιτήματα για πολλούς πραξικοπηματίες, των οποίων τα ονόματα και οι ποινικοί φάκελοι έχουν αποκαλυφθεί, οι δυτικές χώρες δεν προχώρησαν σε καμία νομική ενέργεια.
Όλοι οι φάκελοι και τα έγγραφα είναι εκεί, αλλά κανείς δεν χτύπησε την πόρτα του αρχηγού της FETO στη χώρα που ζούσε. Τρομοκράτες που μαρτύρησαν 250 πολίτες μας το βράδυ της 15ης Ιουλίου κάνουν βόλτες στις ευρωπαϊκές χώρες κουνώντας τα χέρια τους» τόνισε ο Erdogan αναφερόμενος προφανώς στο γεγονός ότι η Σουηδία αρνείται να εκδώσει στην Τουρκία ανθρώπους που η Άγκυρα θεωρεί τρομοκράτες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης