Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Γερμανία για Erdogan και «θα έρθουμε μια νύχτα»: Δεν πρέπει να συζητούμε πολύ για κάθε φράση - Στην Αθήνα ο Scholz στις 26-27/10

Γερμανία για Erdogan και «θα έρθουμε μια νύχτα»: Δεν πρέπει να συζητούμε πολύ για κάθε φράση - Στην Αθήνα ο Scholz στις 26-27/10
Ο Γερμανός καγκελάριος θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη
Σχετικά Άρθρα

Αποστάσεις από την Τουρκία και τις δηλώσεις του προέδρου, Recep Tayyip Erdogan, ότι «θα έρθουμε ξαφνικά μια νύχτα», κρατά η Γερμανία.
Ειδικότερα, ερωτηθείς σχετικά, ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος, Wolfgang Büchner, δήλωσε: «Το σημειώνουμε. Πάντα καθιστούμε σαφές ότι δεν θεωρούμε σωστές απειλές και μη φιλικές δηλώσεις απέναντι σε γείτονες. Η κυβέρνηση το καθιστά σαφές σε κάθε ευκαιρία. Το καθιστά σαφές πάντα και το υπουργείο Εξωτερικών», για να προσθέσει: «Πιστεύω όμως και ότι δεν πρέπει να συζητούμε πολύ για κάθε φράση που λέγεται».

Στην Αθήνα ο Scholz την Τετάρτη (26/10/2022)

Εν τω μεταξύ, ο Büchner ανακοίνωσε ότι ο Γερμανός καγκελάριος, Olaf Scholz, θα επισκεφθεί την Αθήνα την Τετάρτη (26/10/2022), απευθείας από το Παρίσι.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (27/10/2022) και για τις 12:00 έχει προγραμματιστεί κοινή συνέντευξη Τύπου. Θα ακολουθήσει γεύμα εργασίας.
Όπως σημείωσε ο Büchner, στην ημερήσια διάταξη της συνάντησης βρίσκονται διμερή και τρέχοντα οικονομικά και ευρωπαϊκά θέματα.
Σημειώνεται ότι ο Scholz θα αναχωρήσει για Βερολίνο το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης