Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Επίσημη επίσκεψη Παναγιωτόπουλου στην Κύπρο

Επίσημη επίσκεψη Παναγιωτόπουλου στην Κύπρο
Ο N. Παναγιωτόπουλος θα εκπροσωπήσει την Ελληνική Κυβέρνηση στη στρατιωτική παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για την 62η επέτειο ανακήρυξης της ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας
Επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο παραγματοποιεί σήμερα, Σάββατο 1 Οκτωβρίου, ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης, Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο.
Ο κ. Παναγιωτόπουλος θα εκπροσωπήσει την Ελληνική Κυβέρνηση στη στρατιωτική παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για την 62η επέτειο ανακήρυξης της ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Η παρέλαση θα ξεκινήσει στις 11:00επί της λεωφόρου Ιωσήφ Χ’ Ιωσήφ στη Λευκωσία, με τη συμμετοχή μηχανοκίνητων, πεζοπόρων τμημάτων και πτητικών μέσων της Εθνικής Φρουράς, της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.Θα την παρακολουθήσουν Πρέσβεις και Ακόλουθοι Άμυνας ξένων χωρών , καθώς και άλλοι επίσημοι.
Πριν από την έναρξή της, θα πραγματοποιηθεί η επίσημη υποδοχή του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη.
Θα ακολουθήσει η έπαρση σημαίας, η ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου και η ρίψη 21 χαιρετιστήριων κανονιοβολισμών.
Προηγουμένως, σύμφωνα με την κυπριακή Προεδρία, ο Ν. Αναστασιάδης θα μεταβεί στα Φυλακισμένα Μνήματα, όπου και θα καταθέσει στεφάνι, θα παραστεί στο τρισάγιο και θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο Αντιστασιακών, στο πάρκο του Προεδρικού Μεγάρου, ενώ θα καταθέσει στεφάνι και στον ανδριάντα του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’, στο Προεδρικό Μέγαρο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης