Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Οικονόμου: Τον Erdogan ενοχλούν οι επιτυχίες του πρωθυπουργού και η ενδυνάμωση της Ελλάδας

Οικονόμου: Τον Erdogan ενοχλούν οι επιτυχίες του πρωθυπουργού και η ενδυνάμωση της Ελλάδας
Ο πραγματικά ισχυρός δεν έχει ανάγκη να το διαλαλεί κάθε τρεις και λίγο, πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Σχετικά Άρθρα

«Η συνεχής ισχυροποίηση της Ελλάδας -στρατιωτικά, διπλωματικά και οικονομικά- στεναχωρεί τον κ. Erdogan και τον οδηγεί σε δηλώσεις που υπερβαίνουν τα εσκαμμένα» ανέφερε σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου σχολιάζοντας τις νέες προκλητικές Erdogan.
Υπενθυμίζεται ότι λίγο πριν ο Τούρκος πρόεδρος είχε καλέσει τον ελληνικό λαό να καταψηφίσει την κυβέρνησή του γιατί «τον σέρνει σε περιπέτειες οι οποίες θα φέρουν ένα καταστροφικό τέλος».
Ο κ. Οικονόμου τόνισε ότι «οι Έλληνες και οι Ελληνίδες έχουν την ιστορική παιδεία και τον πατριωτισμό που επιβάλλεται ώστε να κρατούν ερμητικά κλειστά τα αυτιά τους στις παραινέσεις όσων επιβουλεύονται την Πατρίδα τους» και κατέληξε:
«Είναι προφανέστατο ότι οι επιτυχίες του πρωθυπουργού και η ενδυνάμωση της Ελλάδας δεν αφήνουν τον κ. Erdogan να ησυχάσει. Αν και ο ίδιος θα προτιμούσε μια Ελλάδα αδύναμη, εμείς κάνουμε και θα κάνουμε ανυποχώρητα όσα προάγουν τα εθνικά μας δίκαια. Εξάλλου, ο πραγματικά ισχυρός δεν έχει ανάγκη να το διαλαλεί κάθε τρεις και λίγο».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης