Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Νέα τουρκική πρόκληση - Παρενόχλησαν το ελικόπτερο του Χαρδαλιά: Βρίσκεστε σε τουρκικό εναέριο χώρο

Νέα τουρκική πρόκληση - Παρενόχλησαν το ελικόπτερο του Χαρδαλιά: Βρίσκεστε σε τουρκικό εναέριο χώρο
Oι χειριστές του ελικοπτέρου αδιαφόρησαν και συνέχισαν την πορεία τους
Σε ακόμα μία πρόκληση προχώρησαν σήμερα (17/6/2022), οι Τούρκοι βάζοντας στο στόχαστρο τους τον υφυπουργό Άμυνας, Νίκο Χαρδαλιά.
Όπως μετέδωσε ο Σκάι, την ώρα που το ελικόπτερο με τον Νίκο Χαρδαλιά βρισκόταν στον αέρα κατευθυνόμενο στον Άγιο Ευστράτιο, ακούστηκε στον ασύρματο ότι «βρίσκεστε σε τουρκικό εναέριο χώρο». Ωστόσο, οι χειριστές αδιαφόρησαν και συνέχισαν την πορεία τους.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς μετέβη στο νησί του Αγίου Ευστρατίου ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης, για να αποτίσει φόρο τιμής στις εκδηλώσεις μνήμης του Υποσμηναγού Νικόλαου Σιαλμά.

Η απάντηση του υφυπουργού 

«Πάντοτε θα υπάρχει το αδιαπέραστο τείχος, που έχουν οικοδομήσει οι Ένοπλες Δυνάμεις μας, με την καθολική στήριξη του ελληνικού λαού», δήλωσε από τον Αη Στράτη ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς, λίγη ώρα αφ΄ότου οι Τούρκοι παρενόχλησαν τον ελικόπτερο του.
Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο υφυπουργός, «τριάντα χρόνια μετά τον άδικο χαμό του ήρωα αξιωματικού, η καθημερινότητα στις ελληνικές θάλασσες, στους ελληνικούς ουρανούς δεν έχει διαφοροποιηθεί. Πάντοτε όμως θα είμαστε εδώ! Πάντοτε θα υπάρχει το αδιαπέραστο τείχος, που έχουν οικοδομήσει οι Ένοπλες Δυνάμεις μας, με την καθολική στήριξη του ελληνικού λαού.
Πάντοτε θα υπάρχει η αδάμαστη θέληση και η αποφασιστικότητα, που μπορούν να πηγάζουν από μια μόνο ψυχή, την ελληνική.
Και αυτό δεν αλλάζει».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης