Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Προπαγανδιστικό παραλήρημα κατά Ελλάδας - Το... ενδιαφέρον της Άγκυρας για τους μετανάστες: Πάγωσαν μέχρι θανάτου

Προπαγανδιστικό παραλήρημα κατά Ελλάδας - Το... ενδιαφέρον της Άγκυρας για τους μετανάστες: Πάγωσαν μέχρι θανάτου
Η Τουρκία υποστηρίζει ότι οι ελληνικές Αρχές απώθησαν μετανάστες με αποτέλεσμα οι ίδιοι να πεθάνουν από το κρύο
Σχετικά Άρθρα

Σε νέο παραλήρημα κατά της Ελλάδας προχωρά η Τουρκία με αφορμή το μεταναστευτικό. Για ακόμα μία φορά στα τουρκικά μέσα ενημέρωσης δημοσιεύοντας πληροφορίες περί θανάτου μεταναστών λόγω των χειρισμών από την πλευρά των ελληνικών Αρχών.
«Εννέα μετανάστες που απωθήθηκαν από την Ελλάδα πάγωσαν μέχρι θανάτου» μεταδίδει το CNN Turk με τη νομαρχία της Ανδριανούπολης να υποστηρίζει ότι «τα πτώματα εννέα μεταναστών, που απωθήθηκαν από τους Έλληνες, βρέθηκαν στην τοποθεσία Paşaköy Village Mandakoru της συνοικίας İpsala».
CNN_Turk_1.JPG
Την ίδια στιγμή, ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών, Süleyman Soylu, με ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα, υποστηρίζει ότι 12 από τους 22 μετανάστες που απωθήθηκαν από τα ελληνικά συνοριακά στρατεύματα στην περιοχή Ipsala της Αδριανούπολης πάγωσαν μέχρι θανάτου.

Με τις μνήμες από τα επεισόδια στον Έβρο το 2020, οι αναρτήσεις του Soylu αλλά και οι αιχμές της Τουρκίας κατά της Ελλάδας σχετικά με τους μετανάστες, προκαλούν... ενδιαφέρον. Η χώρα που έχει εργαλειοποιήσει τη μεταναστευτική κρίση προκειμένου να εκβιάσει αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και να αποσπάσει κονδύλια, κατηγορεί την Ελλάδα για κακομεταχείριση μεταναστών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης