Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ ΕΑΒ και Airbus Helicopters για συντήρηση των ελικοπτέρων των Ενόπλων Δυνάμεων

Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ ΕΑΒ και Airbus Helicopters για συντήρηση των ελικοπτέρων των Ενόπλων Δυνάμεων
Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ ΕΑΒ και Airbus Helicopters για τη συντήρηση των ελικοπτέρων των Ενόπλων Δυνάμεων και του Λιμενικού Σώματος

Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ της ΕΑΒ και της Airbus Helicopters που αφορά τη συντήρηση των ελικοπτέρων Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας, NH-90 του Στρατού Ξηράς και Dauphin του Λιμενικού Σώματος υπογράφηκε χθες, στο περιθώριο της διεθνούς έκθεσης Αμυνας & Ασφαλείας DEFEA 2021, στις εγκαταστάσεις του εκθεσιακού χώρου Metropolitan Expo στα Σπάτα.
Το μνημόνιο υπέγραψαν ο διευθύνων σύμβουλος της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας Δημήτριος Παπακώστας και ο αντιπρόεδρος Βιομηχανικών Συνεργασιών της Airbus Helicopters Michel Carzan.
Με την εν λόγω συμφωνία η EAB προσβλέπει στην ανάδειξή της σε εξουσιοδοτημένο κέντρο συντήρησης της Airbus Helicopters εμπλουτίζοντας σημαντικά την τεχνογνωσία της.
Τα οφέλη και για τις δύο εταιρείες είναι μεγάλα καθώς αυτή η συνεργασία θα επεκτείνει τη δυνατότητα διείσδυσής τους στην εγχώρια αλλά και τη διεθνή αγορά, επισημαίνεται περαιτέρω σε σχετική ανακοίνωση της ΕΑΒ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης