Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Τσίπρας προς Zaev (Βόρεια Μακεδονία): Να εφαρμοστεί πιστά η Συμφωνία των Πρεσπών

Τσίπρας προς Zaev (Βόρεια Μακεδονία): Να εφαρμοστεί πιστά η Συμφωνία των Πρεσπών

Ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε κατηγορηματικά τη σημασία που έχει η πιστή εφαρμογή της Συμφωνίας, ιδίως ως προς δημόσιες οντότητες και σχολικά βιβλία

Σχετικά Άρθρα

Με τον πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας Zoran Zaev συναντήθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Αλέξης Τσίπρας στο πλαίσιο της συμμετοχής του στο πρώτο Prespa Forum Dialogue (Φόρουμ Διαλόγου των Πρεσπών) που διεξάγεται στην πόλη Οχρίδα, σύμφωνα με δημοσίευμα του ΑΠΕ την Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021.

Σχολικά βιβλία

Ο κ. Τσίπρας τόνισε κατηγορηματικά κατά τη συνάντηση, τη σημασία που έχει η πιστή εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών ιδίως ως προς δημόσιες οντότητες και σχολικά βιβλία και του ζήτησε να προχωρήσει στα επόμενα βήματα σε αυτήν την κατεύθυνση.
Από την πλευρά του ο κ. Zaev διαβεβαίωσε ότι δρομολογούνται την επόμενη περίοδο οι αλλαγές σε σχέση με τις ομοσπονδίες που δεν έχουν ακόμα αλλάξει το όνομά τους και ότι ήδη ολοκληρώνονται οι αλλαγές σε ορισμένες από αυτές.
Παράλληλα τόνισε ότι τα νέα διαβατήρια με το συνταγματικό όνομα θα διανεμηθούν αυτές τις μέρες και ο ίδιος θα πάρει το δικό του τη Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης