Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

O πρωθυπουργός K. Μητσοτάκης μεταβαίνει στην Αίγυπτο για επίσημη επίσκεψη τη Δευτέρα 21 Ιουνίου

O πρωθυπουργός K. Μητσοτάκης μεταβαίνει στην Αίγυπτο για επίσημη επίσκεψη τη Δευτέρα 21 Ιουνίου
Πέραν της ηγεσίας της Αιγύπτου ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής και εκπροσώπους των Ελληνικών Κοινοτήτων Καΐρου και Αλεξανδρείας

Επίσημη επίσκεψη στην Αίγυπτο πραγματοποιεί τη Δευτέρα 21 Ιουνίου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Στις 12:00 (ώρα Ελλάδας) ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου, Abdel Fattah al Sisi, στο Προεδρικό Μέγαρο Al-Ittihadiya, στο Κάιρο. Μετά το πέρας των επαφών οι δύο ηγέτες θα κάνουν δηλώσεις.
Στις 15:00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου, Mustafa Badbouli, στο πρωθυπουργικό μέγαρο.
Στις 16:10 ο πρωθυπουργός θα επισκεφτεί την κατοικία του Πρέσβη της Ελλάδας στο Κάιρο, όπου θα συναντηθεί με εκπροσώπους της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου.
Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στην Αλεξάνδρεια.
Στις 18:45 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρο Β', στο Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο Αλεξανδρείας.
Ο πρωθυπουργός στη συνέχεια θα επισκεφτεί το Εθνικό Μουσείο Αλεξανδρείας, τη Βιβλιοθήκη Αλεξανδρείας και το Ελληνικό Τετράγωνο Αλεξανδρείας όπου βρίσκονται, μεταξύ άλλων, η Ελληνική Κοινότητα Αλεξάνδρειας, τα Ελληνικά Σχολεία και το Γενικό Προξενείο της Ελλάδος.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί με εκπροσώπους της Ελληνικής Κοινότητας Αλεξανδρείας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης