Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Νέες απειλές Bahceli: Η Ελλάδα θα χάσει το κεφάλι της - Αχαλίνωτος ο Μητσοτάκης

Νέες απειλές Bahceli: Η Ελλάδα θα χάσει το κεφάλι της - Αχαλίνωτος ο Μητσοτάκης

Ο πολιτικός σύμμαχος του Erdogan προχώρησε σε νέα επίθεση κατά της Ελλάδας με αφορμή το «επεισόδιο» μεταξύ Δένδια και Cavusoglu στην Άγκυρα

Σχετικά Άρθρα

Νέα επίθεση κατά της Ελλάδας, του Νίκου Δένδια προσωπικά και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, εξαπέλυσε ο πρόεδρος Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης και πολιτικός σύμμαχος του προέδρου Erdogan, Devlet Bahçeli.
«Η Ελλάδα είδε τα νύχια της Τουρκίας» ήταν η χαρακτηριστική φράση που χρησιμοποίησε σχολιάζοντας το «θερμό επεισόδιο» στην Άγκυρα.
Πιο αναλυτικά, ο Bahceli δήλωσε, κατά την τοποθέτησή του: «Οι εκφράσεις που χρησιμοποίησε ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας αποκαλύπτουν ότι τον έστειλαν στην Τουρκία ειδικά για να προκαλέσει κρίση.
Συγχαίρω από τα βάθη της καρδιάς μου τον Cavusoglu.
Υποβάλλω τα σέβη μου και στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που τον καθοδήγησε.
Ο Έλληνας υπουργός έπεσε σε σκληρό βράχο. Είδε τα νύχια της Τουρκίας».
Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι η μοναδική χώρα που απειλεί την ασφάλεια στη Μεσόγειο είναι η Ελλάδα.
«Η Ελλάδα καταπατάει τη Συνθήκη της Λωζάνης. Οι ομογενείς μας δεν είναι μόνοι, δεν είναι απελπισμένοι, δεν είναι ποτέ απροστάτευτοι. Απ’ ό,τι φαίνεται η Ελλάδα δεν πήρε το μάθημά της από την Ιστορία. Νομίζω πως αυτή η μικροσκοπική χώρα έχει ξεχάσει. Θα ήταν καλό να τα εξηγήσει κάποιος στον αμετροεπή Δένδια και τον αχαλίνωτο Μητσοτάκη. Αν η Ελλάδα δεν συνετιστεί θα χάσει το κεφάλι της» είπε σε έντονα απειλητικό ύφος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης