Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Προσομοιωτές για την εκπαίδευση ελεύθερων σκοπευτών κατασκευάζει η Τουρκία

Προσομοιωτές για την εκπαίδευση ελεύθερων σκοπευτών κατασκευάζει η Τουρκία
Ο νέος Sniper Training Simulator επιτρέπει στο προσωπικό να εξασκείται στην στόχευση, στον προσδιορισμό απόστασης, στις διοφθαλμικές ρυθμίσεις και στις τεχνικές λήψης σε περιβάλλον εκπαίδευσης με πραγματικό εξοπλισμό
Οι προσομοιωτές ελεύθερων σκοπευτών που αναπτύχθηκαν από τον κορυφαία τουρκική αμυντική εταιρεία Havelsan είναι έτοιμοι για χρήση και αρχικά θα τεθούν σε λειτουργία σε μονάδα στην επαρχία Isparta της κεντροδυτικής Τουρκίας.
Η βασική έκδοση του προσομοιωτή έχει αναβαθμιστεί με σχόλια και προτάσεις από τις δυνάμεις ασφαλείας της χώρας, διασφαλίζοντας την υψηλή αποτελεσματικότητα του προϊόντος.
Ο νέος Sniper Training Simulator επιτρέπει στο προσωπικό να εξασκείται στην στόχευση, στον προσδιορισμό απόστασης, στις διοφθαλμικές ρυθμίσεις και στις τεχνικές λήψης σε περιβάλλον εκπαίδευσης με πραγματικό εξοπλισμό, χωρίς τη χρήση πραγματικών πυρομαχικών.

Διαφορετικά σενάρια

Η Havelsan, εργαζόμενη σε ένα προϊόν που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην εκπαίδευση εφαρμόζοντας ένα πραγματικό βαλλιστικό μοντέλο, βελτίωσε τα σενάρια προσομοίωσης και ενσωμάτωσε το επιθυμητό από τον χρήστη στο σύστημα.
Χάρη στον προσομοιωτή, η βασική εκπαίδευση ελεύθερων σκοπευτών θα πραγματοποιηθεί πολύ πιο εύκολα και οικονομικά.
Το άτομο που χρησιμοποιεί τον προσομοιωτή μπορεί αποτελεσματικά να λάβει βασική εκπαίδευση σε κλειστή περιοχή σε διαφορετικές ώρες της ημέρας, διαφορετικά υψόμετρα και διαφορετικές καιρικές συνθήκες.
Ο προσομοιωτής διαθέτει τεχνικά χαρακτηριστικά όπως ρεαλιστικές τρισδιάστατες εικόνες και την επιλογή για ειδικά κιάλια.

Περιορισμένος αριθμός παραγωγών

Δεν υπάρχουν πολλοί προσομοιωτές εκπαίδευσης ελεύθερων σκοπευτών στον κόσμο και η λύση της Havelsan διαφέρει από τα γνωστά προϊόντα χάρη στη χρήση πραγματικού εξοπλισμού και πραγματικών βαλλιστικών μοντέλων.

Επέκταση των προσομοιωτών

Οι λύσεις της Havelsan περιλαμβάνουν το Σύστημα Εκπαίδευσης Εικονικής Συντήρησης, τον προσομοιωτή F-16 και τον προσομοιωτή πλήρους πτήσης Airbus A320.
Η εταιρεία, μαζί με την εγχώρια χρήση της, στοχεύει επίσης και στους εξαγωγείς F-16 μέσω της εταιρείας κατασκευής του αεροσκάφους.
Ο προσομοιωτής εκπαίδευσης εικονικής συντήρησης F-16 είναι έτοιμος να αυξήσει το επίπεδο εκπαίδευσης του προσωπικού συντήρησης που εργάζεται στα μαχητικά αεροσκάφη, τα οποία αποτελούν την πιο σημαντική δύναμη της Τουρκίας, προς το παρόν.
Το σύστημα έχει προγραμματιστεί να παραδοθεί στον διοικητή της Πολεμικής Αεροπορίας μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης