Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Γιατί μετατέθηκε η συνάντηση Δένδια με Cavusoglu - Τα τηλεφωνήματα μεταξύ Αθήνας και Άγκυρας

Γιατί μετατέθηκε η συνάντηση Δένδια με Cavusoglu - Τα τηλεφωνήματα μεταξύ Αθήνας και Άγκυρας

Αρχικά, η συνάντηση του Νίκου Δένδια με τον Τούρκο ομόλογο ήταν προγραμματισμένη για σήμερα (14/4/2021)

Σχετικά Άρθρα

Παρά τις προβοκάτσιες και προκλήσεις από την τουρκική πλευρά, η ελληνική πλευρά αποφάσισε να πραγματοποιηθεί το ταξίδι του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια στην Τουρκία και η συνάντηση του με τον Mevlut Cavusoglu.
Ωστόσο, η συνάντηση αν και ήταν προγραμματισμένη για σήμερα (14/4/2021), τελικά θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη (15/4/2021).
Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας αιτία ήταν η έκτακτη διυπουργική τηλεδιάσκεψη του ΝΑΤΟ για τον Αφγανιστάν.
Κατά συνέπεια, ο Νίκος Δένδιας μετέβη σήμερα (14/4/2021) στην Κωνσταντινούπολη όπου και συναντήθηκε με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.
Επίσης, σήμερα το απόγευμα, θα συμμετέχει, από την Αθήνα, στην τηλεδιάσκεψη των υπουργών Εξωτερικών και Άμυνας του ΝΑΤΟ και τελικά αύριο (15/4/2021) θα μεταβεί στην Άγκυρα, όπου και θα συναντηθεί με τον Τούρκο ομόλογο του.

Τα τηλεφωνήματα μεταξύ Αθήνας και Άγκυρας

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Καθημερινή, οι αλλαγές στο πρόγραμμα του κ. Δένδια αποφασίστηκαν έπειτα από αρκετά τηλεφωνήματα μεταξύ Αθήνας και Άγκυρας.
Ωστόσο, δεδομένου ότι η προσοχή στραμμένη στις Βρυξέλλες και συγκεκριμένα στην έκτακτη τηλεδιάσκεψη του ΝΑΤΟ, αποφασίστηκε τελικά, ο κ. Δένδιας να ταξιδέψει σήμερα στην Κωνσταντινούπολη, να επιστρέψει στην Αθήνα και αύριο να μεταβεί στην Άγκυρα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης