Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

«Κλειδώνει» η επίσκεψη Macron στην Ελλάδα για την 25η Μαρτίου - H τηλεδιάσκεψη με Erdogan

«Κλειδώνει» η επίσκεψη Macron στην Ελλάδα για την 25η Μαρτίου - H τηλεδιάσκεψη με Erdogan
Τις τελευταίες ώρες -και αφού πραγματοποιήθηκε η τηλεδιάσκεψη των προέδρων Γαλλίας και Τουρκίας- στην Ελλάδα άρχισαν να διακινούνται πληροφορίες για επίσκεψη του Macron στην Ελλάδα
Σχετικά Άρθρα

Λίγες ώρες μετά την επαναπροσέγγιση Macron - Erdogan φαίνεται πως κλειδώνει η επίσκεψη του Γάλλου προέδρου στην Ελλάδα για τη συμμετοχή στις εορταστικές εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση.
Ειδικότερα, τις τελευταίες ώρες -και αφού πραγματοποιήθηκε η τηλεδιάσκεψη των προέδρων Γαλλίας και Τουρκίας- στην Ελλάδα άρχισαν να διακινούνται πληροφορίες για επίσκεψη του Emmanuel Macron στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με τις εν λόγω πληροφορίες, λοιπόν, ο Macron εμφανίζεται θετικός στο να δώσει το «παρών» στις εορταστικές εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση. Μάλιστα, καθώς για την ίδια ημέρα είναι προγραμματισμένη και η Σύνοδος Κορυφής της ΕΕ, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Γάλλος πρόεδρος θα έρθει στην Ελλάδα και θα αποχωρήσει αμέσως μετά τις εορταστικές εκδηλώσεις με προορισμό τις Βρυξέλλες.
Υπενθυμίζεται ότι προσκλήσεις έχουν λάβει και ο πρίγκιπας Κάρολος αλλά και ο Ρώσος πρόεδρος, Vladimir Putin.
Όσον αφορά στον πρίγκιπα Κάρολο, αν και αρχικά απάντησε θετικά, τόνισε ότι όλα θα εξαρτηθούν από την εξέλιξη της πανδημίας.
Από την άλλη πλευρά, το Κρεμλίνο έχει ενημερώσει ότι ο Ρώσος πρόεδρος δεν αναμένεται να επισκεφθεί την Αθήνα, παρά την πρόσκληση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης