Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Tο… βιολί του ο Erdogan: Αναμένουμε καλά νέα από τις έρευνες στην Αν. Μεσόγειο

Tο… βιολί του ο Erdogan: Αναμένουμε καλά νέα από τις έρευνες στην Αν. Μεσόγειο
Και ο Erdogan... το βιολί του
Καλά νέα από τις έρευνες τις οποίες διεξήγαγε το πλοίο Oruc Reis στην Ανατολική Μεσόγειο περιμένει ο πρόεδρος της Τουρκίας, Recep Tayyip Erdogan, ενώ την ίδια στιγμή η χώρα του κλυδωνίζεται από μια σφοδρή πολιτική κρίση, που ξέσπασε με την παραίτηση του γαμπρού του από τη διοίκηση του υπουργείου Οικονομικών της χώρας.
Ειδικότερα, κατά την ομιλία του στο 12ο Συνέδριο των Πρέσβεων στο Προεδρικό Συγκρότημα, ο Erdogan ανέφερε ότι «δεν είναι δυνατόν να συνεχίσουμε έτσι, με το τρέχον σύστημα, που προστατεύει τους ισχυρούς αντί τους δίκαιους.
Μια χούφτα ανθρώπων κυβερνά την πλειοψηφία και βοηθά τους πλούσιους αντί για τους φτωχούς».
«Βρισκόμαστε σε ένα σταυροδρόμι όπου οι αλυσίδες εφοδιασμού αλλάζουν εκ νέου, επαναπροσδιορίζονται τα κέντρα παραγωγής, δημιουργούνται νέες περιφερειακές συμμαχίες και αναδιαμορφώνεται ο πολιτικός και οικονομικός χώρος».
Πιστεύω ότι σύντομα θα λάβουμε καλά νέα από τις ερευνητικές δραστηριότητες στην Ανατολική Μεσόγειο.
Εργαζόμαστε για να κάνουμε το έθνος μας και πάλι χαρούμενα και να θέσουμε τα θεμέλια της νέας εποχής» πρόσθεσε ο Τούρκος πρόεδρος.
Σε ό,τι αφορά την Ευρωπαϊκή Ένωση, ο Erdogan είπε ότι πάσχει από στρατηγική τύφλωση και πως ελπίζει ότι αυτό κάποια στιγμή θα αλλάξει…

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης