Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Ο πρόεδρος της Λευκορωσίας Lukashenko ζήτησε από τον Ρώσο πρόεδρο Putin νέα όπλα

Ο πρόεδρος της Λευκορωσίας Lukashenko ζήτησε από τον Ρώσο πρόεδρο Putin νέα όπλα
«Ζήτησα επίσης από τον Ρώσο πρόεδρο μερικούς νέους τύπους εξοπλισμών» δήλωσε ο Lukashenko
Ο πρόεδρος της Λευκορωσίας Lukashenko ζήτησε από τον Ρώσο πρόεδρο Putin, κατά τη διάρκεια της συνάντησης τους, να προμηθεύσει τη Λευκορωσία με νέα όπλα, μεταδίδει το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Belta.
"Ζήτησα επίσης από τον Ρώσο πρόεδρο μερικούς νέους τύπους εξοπλισμών.
"Μπορούμε να διατηρήσουμε την κατάσταση υπό τον έλεγχο μας όχι μόνο στη Λευκορωσία αλλά επίσης και κατά μήκος των συνόρων μας " δήλωσε ο Lukashenko, σύμφωνα με το πρακτορείο Belta.
Ο Lukashenko δήλωσε επίσης ότι η Ρωσία και η Λευκορωσία, οι οποίες αυτή τη στιγμή συμμετέχουν σε κοινές στρατιωτικές ασκήσεις στη Λευκορωσία που θα διαρκέσουν έως τα τέλη Σεπτεμβρίου, πρέπει να σχεδιάσουν περισσότερες παρόμοιες ασκήσεις.
Ο πρόεδρος της Λευκορωσίας επανέλαβε ότι τον Δεκέμβριο ή τον Ιανουάριο θέλει να διοργανώσει μια Εθνική λαϊκή συνέλευση, η οποία θα πρέπει να "παρουσιάσει ένα σχέδιο που θα περιλαμβάνει και συνταγματικές αλλαγές".
Αναφερόμενος στις προεδρικές εκλογές, είπε ότι "οι επόμενες προεδρικές εκλογές θα γίνουν σύμφωνα με το Σύνταγμα. Ό,τι αποφασίσουμε αυτό θα γίνει", δήλωσε ο Lukashenko.
Ο Lukashenko προέβη στις δηλώσεις αυτές δύο ημέρες μετά τη συνάντηση που είχε με τον Ρώσο πρόεδρο Putin στο θέρετρο του Σότσι στη Μαύρη Θάλασσα, όπου ο Ρώσος πρόεδρος ανακοίνωσε ότι θα χορηγήσει στην Λευκορωσία δάνειο 1,5 δις. ευρώ.
Του είπα, ότι όταν θα έλθετε, θα δούμε, τι μας χρειάζεται και ποιους τομείς πρέπει να ενισχύσουμε πράγματι, στο πλαίσιο του Συμμαχικού κράτους", δήλωσε ο Lukashenko χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει τους τύπους των όπλων που ζήτησε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης


Parse error: syntax error, unexpected end of file in /var/www/vhosts/bankingnews.gr/httpdocs/views/ad_prestitial78.php on line 85