Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Ν. Κορέα: Η επιστολή του Kim Jong Un προς τον Donald Trump αποτελεί θετικό βήμα προς την ειρήνη

Ν. Κορέα: Η επιστολή του Kim Jong Un προς τον Donald Trump αποτελεί θετικό βήμα προς την ειρήνη
Η πλευρά της Σεούλ τόνισε ότι η επιστολή αποτελεί σημαντικό στοιχείο για την ειρηνευτική διαδικασία στην κορεατική χερσόνησο
Με ιδιαίτερα θετικά σχόλια υποδέχθηκε την επιστολή του Βορειοκορεάτη ηγέτη, Kim Jong-un, προς τον Αμερικανό πρόεδρο, Donald Trump, η πλευρά της Νότιας Κορέας, αναφορικά με το ενδεχόμενο δεύτερης συνόδου κορυφής στο εγγύς μέλλον.
Ειδικότερα, ο προεδρικός εκπρόσωπος της Σεούλ, Kim Eui-kyeom δήλωσε ότι η επιστολή αποτελεί «ένα σηγμαντικό στοιχεία στην ειρηνευτική διαδικασία της κορεατικής χερσονήσου».
«Αναμένουμε ότι η επιστολή του Kim θα διαδραματίσει θετικό ρόλο προς την πλήρη αποπυρηνικοποίηση της κορεατικής χερσονήσου και τη δημιουργία μόνιμης ειρήνης», ανέφερε ο προεδρικός εκπρόσωπος της Νότιας Κορέας.
Ωστόσο, ο ίδιος διευκρίνησε ότι είναι ακόμα πολύ νωρίς για να μιλήσει κανείς για την επανέναρξη κοινών οικονομικών σχεδίων, εξαιτίας των κυρώσεων κατά της Πιονγιάνγκ.
Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump, δήλωσε ότι έλαβε μία «σπουδαία» επιστολή από τον Kim Jong-un, καθώς και ότι η ομάδα εργάζεται για τη διοργάνωση μίας ακόμα συνάντησης με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης