Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Πτώση Mirage 2000 - Η αντίδραση των τουρκικών ΜΜΕ και οι διαρροές από την κυβέρνηση της Άγκυρας

Πτώση Mirage 2000 - Η αντίδραση των τουρκικών ΜΜΕ και οι διαρροές από την κυβέρνηση της Άγκυρας
Την πτώση του ελληνικού αεροσκάφους της Πολεμικής Αεροπορίας μεταδίδουν και τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης
Με τη μορφή «έκτακτης είδησης» μετέδωσαν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης το συμβάν της πτώσης του αεροσκάφους της πολεμικής αεροπορίας βορειοανατολικά της Σκύρου, τη στιγμή που επέστρεφε από επιχείρησης αναχαίτισης τουρκικών αεροσκαφών.
Ωστόσο, ο ανταποκριτής του Haber Turk μεταδίδοντας πληροφορίες της τουρκικής κυβέρνησης τόνισε ότι στην περιοχή που συνέβη η πτώση δεν υπήρχε τουρκικό αεροσκάφος.

Haber Turk - Έκτακτο: Έπεσε στο Αιγαίο ελληνικό πολεμικό αεροσκάφος!


Εκτός από τις «διαρροές» της τουρκικής κυβέρνησης, η Haber Turk αναμεταδίδει και τις πληροφορίες των ελληνικών ΜΜΕ σχετικά με την πτώση του Mirage.

Hurriyet - Έκτακτο: Ελληνικό αεροσκάφος έπεσε στο Αιγαίο

Η Hurriyet αφού αναμεταδίδει τις πληροφορίες των ελληνικών ΜΜΕ (περί επιχείρησης αναχαίτισης τουρκικών αεροσκαφών) επισημαίνει ότι αεροσκάφη και από τις δύο χώρες επιχειρούν συχνά στο Αιγαίο, στο πλαίσιο αναχαιτίσεων.

Sabah - Έκτακτο: Ελληνικό πολεμικό αεροσκάφος έπεσε στο Αιγαίο

Η Sabah αναφερόμενος στο γεγονός επισημαίνει ότι το πολεμικό αεροσκάφος τύπου Mirage 2000-5 έχει εξαφανιστεί κοντά στη Σκύρο και πως ο πιλότος αγνοείται.
Επίσης αναφέρεται και στις πληροφορίες της τουρκικής κυβέρνησης ότι στην περιοχή όπου έπεσε το ελληνικό αεροσκάφος δεν υπήρχε τουρκικό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης