Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Δοκιμάζουμε το ξεχωριστό Hyundai Ioniq 5 AWD 325 PS 77 kWh

tags :
Δοκιμάζουμε το ξεχωριστό Hyundai Ioniq 5 AWD 325 PS 77 kWh
Η Hyundai δείχνει την αυτοπεποίθηση της με ένα από τα πλέον φουτουριστικά και μοντέρνα SUV που κυκλοφορούν ανάμεσα μας. Είναι πράγματι το Ioniq 5 τόσο καλό και ολοκληρωμένο όπως υπόσχεται με την πρώτη ματιά;
Είτε μας αρέσει είτε όχι, βρισκόμαστε στην αρχή μίας μεταβατικής περιόδου όσον αφορά την αυτοκίνηση.
Τη μετάβαση από τα θερμικά σύνολα στην εποχή της ηλεκτροκίνησης.
Η αλλαγή αυτή δεν είναι καθόλου εύπεπτη για δεκάδες λόγους που είναι δύσκολο να αναλυθούν τώρα, όμως είναι προφανές ότι η πλειοψηφία του κόσμου (ειδικά στους νότιους λαούς) κοιτά τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα με μισό μάτι. Κάπου εδώ έρχεται να παίξει το δικό του ρόλο το Ioniq 5.
Ένα ηλεκτρικό SUV που δε μοιάζει με κανένα άλλο και δημιουργήθηκε (είτε το ήθελαν οι Κορεάτες, είτε όχι) για να αποτελέσει σημείο αναφοράς.
Όσο καχύποπτος λοιπόν και αν είσαι, δεν μπορείς να μην εντυπωσιαστείς από το φουτουριστικό design του Ioniq 5. Ok. Το είδαμε πρόσφατα και το δοκιμάσαμε στην πισωκίνητη έκδοση των 230 ίππων , αλλά αυτό δε σημαίνει ότι το χορτάσαμε κιόλας.
Η σχεδιαστική γλώσσα «parametric pixels», το μέγεθος που κρύβεται με τέχνη στο μάτι (μακρύτερο και φαρδύτερο από Tucson), οι αναδυόμενες λαβές και οι φτερωτές γραμμές πάνω από τους θόλους.
Από όπου και αν το κοιτάξεις δε γίνεται να μη σε κερδίσει, ειδικά εφόσον είσαι άνθρωπος της πρωτοτυπίας και του τολμηρού σχεδιασμού (διαβάστε περισσότερα)

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης