Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Βρετανική εταιρεία προσφέρει ιδιαίτερα υψηλή φόρτιση έως και 480 Kw

Βρετανική εταιρεία προσφέρει ιδιαίτερα υψηλή φόρτιση έως και 480 Kw
Οι φορτιστές παρέχουν πολλαπλές και εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες φόρτισης, μέσω ενός έξυπνου ενεργειακού συστήματος δικτύου, την ηλιακή ενέργεια, την μπαταρία και το ηλεκτρικό αυτοκίνητο…
Μια βρετανική εταιρεία αεροδιαστημικής μηχανικής επιλύει το πρόβλημα με την γρήγορη φόρτιση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Μπορεί να προσφέρει ιδιαίτερα γρήγορη φόρτιση χωρίς το κόστος της υποδομής και της ενέργειας να είναι ιδιαίτερα υψηλό.
Η Turbo Power Systems έχει αναπτύξει μια σειρά φορτιστών υψηλής ταχύτητας Velox, που παρουσιάστηκαν την προηγούμενη εβδομάδα σε έκθεση στο Λονδίνο, οι οποίοι μπορούν να προσφέρουν ταχύτητα έως και 480 kW χωρίς να χρειάζεται να γίνουν δαπανηρές και περίπλοκες εργασίες στην υπάρχουσα υποδομή.
Οι φορτιστές παρέχουν πολλαπλές και εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες φόρτισης, μέσω ενός έξυπνου ενεργειακού συστήματος δικτύου, την ηλιακή ενέργεια, την μπαταρία και το ηλεκτρικό αυτοκίνητο.
Η τεχνική αυτή εφαρμόζεται ήδη στην αεροδιαστημική με πολύ γρήγορα αποτελέσματα φόρτισης.
Σύμφωνα με δηλώσεις υψηλόβαθμων στελεχών της εταιρείας, βασικός στόχος είναι τους επόμενους μήνες η διάδοση της τεχνολογίας και σε άλλες χώρες όπως η Γερμανία, η Γαλλία, η Ιταλία, η Ισπανία, η Ολλανδία, το Βέλγιο και οι Σκανδιναβικές χώρες.
Σε δεύτερη φάση στοχεύουν να έχουν παρουσία στις πιο ηλιόλουστες χώρες της Νότιας Ευρώπης, όπου το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας θα προέρχεται από την ηλιακή ενέργειας, άρα θα έχει οικονομικότερη χρέωση για τους χρήστες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης