Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Η γυναίκα πίσω από το πρώτο αυτοκίνητο Keraboss – Ποιά είναι τα επόμενα σχέδια της εταιρίας;

Η γυναίκα πίσω από το πρώτο αυτοκίνητο Keraboss – Ποιά είναι τα επόμενα σχέδια της εταιρίας;
Η προσπάθεια πίσω από το πρώτο ελληνικό αυτοκίνητο ξεκινάει το 1975, από τον Παύλο Κεραμπό, έναν από τους παλαιότερους κατασκευαστές και εξελιγκτές αυτοκινήτων στην Ελλάδα

Γυναίκα κρύβεται πίσω από το πρώτο ελληνικό αυτοκίνητο, που σήμερα Σάββατο 2 Ιουλίου παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, με την τοποθέτηση και των πινακίδων κυκλοφορίας, από τον υφυπουργό Μεταφορών και Υποδομών Μιχάλη Παπαδόπουλο και τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη.
Σε κλίμα έντονης συγκίνησης η Στέλλα Κεραμπός, μέλος της οικογένειας Κεραμπός μίλησε στο Caroto για τις προσπάθειες που κατέβαλε η ελληνική εταιρία από το 2014 που ουσιαστικά έτρεξε όλο αυτό το εγχείρημα με το “KERABOSS SUPER “.
Βέβαια, υπογράμμισε ότι όλη αυτή η προσπάθεια βασίζεται στην τεχνογνωσία και την ιστορία της οικογένειας στον χώρο των αυτοκινήτων.
Που ξεκινάει από το 1975, από τον Παύλο Κεραμπό, έναν από τους παλαιότερους κατασκευαστές και εξελιγκτες αυτοκινήτων στην Ελλάδα με το μεγαλύτερο portfolio εξελίξεων, μετατροπών και κατασκευών
Διαβάστε περισσότερα εδώ:

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης