Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Νέο στεγαστικό πρόγραμμα “Alpha Ανακαίνιση Κατοικίας” από την Alpha Bank

tags :
Νέο στεγαστικό πρόγραμμα “Alpha Ανακαίνιση Κατοικίας” από την Alpha Bank
Οι ιδιοκτήτες κατοικιών έχουν τη δυνατότητα, με σύντομες διαδικασίες, να λάβουν χρηματοδότηση για να αναβαθμίσουν λειτουργικά και αισθητικά κάθε είδους κατοικία
Η Alpha Bank, ανταποκρινόμενη στην αυξανόμενη ανάγκη για χρηματοδότηση εργασιών ανακαινίσεως κατοικίας, δημιούργησε το νέο στεγαστικό πρόγραμμα "Alpha Ανακαίνιση Κατοικίας”.
Με το νέο Πρόγραμμα, οι ιδιοκτήτες κατοικιών έχουν τη δυνατότητα, με σύντομες διαδικασίες, να λάβουν χρηματοδότηση για να αναβαθμίσουν λειτουργικά και αισθητικά κάθε είδους κατοικία.
Το στεγαστικό πρόγραμμα "Alpha Ανακαίνιση Κατοικίας” προσφέρει ταχεία εκταμίευση, ώστε να διασφαλίζεται η ολοκλήρωση των εργασιών σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Επιπλέον, το "Alpha Ανακαίνιση Κατοικίας” συμμετέχει στο πρόγραμμα Επιβραβεύσεως Bonus, καθώς με κάθε Ευρώ 1 δανείου, ο Πελάτης κερδίζει 2 Bonus πόντους, οι οποίοι μπορούν να εξαργυρωθούν για την ανανέωση του εξοπλισμού της κατοικίας, στα καταστήματα που συνεργάζονται με το Πρόγραμμα.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το στεγαστικό πρόγραμμα “Alpha Ανακαίνιση Κατοικίας”, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Τραπέζης www.alpha.gr ή εναλλακτικά να απευθυνθούν σε οποιοδήποτε Κατάστημα Alpha Bank.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης