Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τσίπρας (ΣΥΡΙΖΑ): Κοστολογημένο με εθνικούς πόρους το σχέδιο της Θεσσαλονίκης

Τσίπρας (ΣΥΡΙΖΑ): Κοστολογημένο με εθνικούς πόρους το σχέδιο της Θεσσαλονίκης
Συνάντηση του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ με εκπροσώπους της ελληνικής ομογένειας
Για τη στήριξη της ελληνικής ομογένειας δεσμεύτηκε ο Αλέξης Τσίπρας, καθιστώντας σαφές πως η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα «αποκαταστήσει την πιο μεγάλη αδικία που υπέστησαν, με το εξοντωτικό κόψιμο, από την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, της πενιχρής σύνταξης σε δεκάδες χιλιάδες πολίτες».
Ειδικότερα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξήγησε πως η δέσμευση για αποκατάσταση των συντάξεων των Ελλήνων ομογενών εντάσσεται στο πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, το οποίο όπως τόνισε, δεν είναι «διαπραγματεύσιμο».
«Είναι κοστολογημένο με εθνικούς πόρους, είναι σχεδιασμένο πάνω στις σημερινές δυνατότητες της χώρας και προκύπτει από μια ριζική αλλαγή πολιτικών και κοινωνικών προτεραιοτήτων, στο πλαίσιο ισοσκελισμένων προϋπολογισμών» τόνισε χαρακτηριστικά.
Ας σημειωθεί πως ο Αλ. Τσίπρας συναντήθηκε εκπροσώπους από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ποντιακών Σωματείων, το Σωματείο Παναγία Σουμελά, το Σωματείο Νεολαίας Ποντίων Παλιννοστούντων, την Παμποντιακή Ομοσπονδία Νοτίου Ελλάδας και Νήσων, την Πανελλήνια Ένωση Ποντίων Επιστημόνων και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Βορειοηπειρωτών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης