Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεννηματά: Λύση για την χώρα μπορεί να έρθει μόνο μέσα από εκλογές – Το ερώτημα είναι τι θα γίνει μετά

Γεννηματά: Λύση για την χώρα μπορεί να έρθει μόνο μέσα από εκλογές – Το ερώτημα είναι τι θα γίνει μετά
Μεγάλο λάθος του Τσίπρα που εγκατέλειψε την απόφαση του 2012 για τη μείωση του χρέους είπε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Την θέση ότι η λύση για την χώρα μπορεί να έρθει μόνο μέσα από τις εκλογές διατύπωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, τονίζοντας ωστόσο ότι το ερώτημα είναι τι θα γίνει μετά.
Σε δηλώσεις της στο ΣΚΑΪ η κα.Γεννηματά υποστήριξε ότι ήταν μεγάλο λάθος του πρωθυπουργού που εγκατέλειψε την απόφαση του 2012 για τη μείωση του χρέους, υποστηρίζοντας ότι τα πλεονάσματα που επιτυγχάνει η κυβέρνηση προκύπτουν εξαιτίας της υπεροφορολόγησης των πολιτών και της περικοπής των δαπανών του κράτους.
Η κα.Γεννηματά τόνισε ότι τα αντίμετρα είναι το νέο μεγάλο παραμύθι της κυβέρνησης, την οποία κατηγόρησε ότι μόνο μέλημα της είναι η παράταση της παραμονής της στην εξουσία.
«Χρειάζεται εθνικό σχέδιο και ισχυρή κυβέρνηση με την ευρύτερη δυνατή κοινοβουλευτική και λαϊκή υποστήριξη» ανέφερε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, επισημαίνοντας ότι «η εξουσία είναι συγκολλητική ουσία για τη δήθεν αριστερά».
Όσον αφορά τις εξελίξεις στην κεντροαριστερά η κα.Γεννηματά επανέλαβε τη δέσμευσή της για τη συγκρότηση ενιαίου φορέα με ιδρυτικό συνέδριο και εκλογή αρχηγού από τη βάση.
«Το κάλεσμα για το νέο κόμμα αφορά τους πάντες (Ποτάμι, Ώρα Αποφάσεων κοκ) εκτός από εκείνους που βρήκαν στασίδι στον ΣΥΡΙΖΑ.
Για αυτούς η πόρτα είναι κλειστή» τόνισε η κα.Γεννηματά, η οποία όσον αφορά το θέμα του αρχηγού του νέου φορέα, είπε ότι «όποιος το επιθυμεί μπορεί να θέσει υποψηφιότητα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης