Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κλείδωσε το debate Τζανακόπουλου – Κικίλια στον ΑΝΤ1 – Απόψε στις 19:00 η τηλεμαχία

Κλείδωσε το debate Τζανακόπουλου – Κικίλια στον ΑΝΤ1 – Απόψε στις 19:00 η τηλεμαχία
Αποδέχθηκαν την πρόσκληση του Νίκου Χατζηνικολάου
Κλείδωσε για τις 19:00 σήμερα το απόγευμα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 το debate του κυβερνητικού εκπροσώπου, Δ. Τζανακόπουλου και του εκπροσώπου της ΝΔ, Β. Κικίλια καθώς και οι δύο αποδέχθηκαν την πρόσκληση που τους απηύθυνε ο δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου.
Η τηλεμαχία των δύο εκπροσώπων προκλήθηκε ύστερα από αντιπαράθεση που είχαν μέσω μηνυμάτων τους στο twitter, στην οποία παρενέβη ο κ.Χατζηνικολάου, ο οποίος απηύθυνε και τη σχετική πρόσκληση.
«Τα νέα μέτρα έχουν ονοματεπώνυμο: Αλέξης Τσίπρας και αυτό δεν είναι fake news» είχε γράψει ο κ.Κικίλιας για να του απαντήσει ο κ.Τζανακόπουλος ότι «για πρώτη φορά στα επτά χρόνια κλείνει η αξιολόγηση χωρίς επιπρόσθετες δημοσιονομικές επιβαρύνσεις».
Ανάρτηση, την οποία σχολίασε ο κ.Κικίλιας γράφοντας: «Και μετά έχει σειρά το Πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης και γιατί όχι το σκίσιμο του μνημονίου…».
«Κε.Κικίλια ευφάνταστα τα tweets σας.
Τι λέτε όμως για μια τηλεοπτική συζήτηση;
Θεωρώ πως ένας ζωντανός διάλογος θα ήταν πιο παραγωγικός» έγραψε ο κ.Τζανακόπουλος με τον εκπρόσωπο της ΝΔ να του απαντά: «Να κάνουμε διάλογο, όποτε θέλετε, με χαρά. Βρείτε τα όμως πρώτα μεταξύ σας κ.Τζανακόπουλε».
Ακολούθησε η παρέμβαση – πρόσκληση του κ.Χατζηνικολάου, την οποία αποδέχθηκε άμεσα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο οποίος με νεώτερο tweet του και απευθυνόμενος στον κ.Κικίλια έγραψε: «Κε.Κικίλια πήγε μεσάνυχτα και ακόμα να απαντήσετε στην πρόσκληση του κ.Χατζηνικολάου».
«Δώδεκα και ούτε ένα τηλεφώνημα;
Μην αγχώνεστε κε.Τζανακόπουλε.
Μιλάω πάντα ξεκάθαρα.
Όποτε θέλετε, σας είπε» τόνισε ο εκπρόσωπος της ΝΔ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης