Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Τόσκας: Στον Δήμο Αθηναίων η ευθύνη για το ΚΕΠ των αντιεξουσιαστών στα Εξάρχεια

Τόσκας: Στον Δήμο Αθηναίων η ευθύνη για το ΚΕΠ των αντιεξουσιαστών στα Εξάρχεια
κ. Τόσκας σημείωσε επίσης πως δεν συμβαίνουν πλέον επεισόδια από αντιεξουσιαστές και καψίματα ακυρωτικών μηχανημάτων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, όπως στο παρελθόν
Στον Δήμο Αθηναίων επέρριψε τον ευθύνη για το άτυπο ΚΕΠ των αντιεξουσιαστών ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας, Νίκος Τόσκας, αποποιούμενος έτσι πλήρως τις δικές του ευθύνες.
Μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Πρακτορείο 104,9 FM», ο κ. Τόσκας σημείωσε επίσης πως δεν συμβαίνουν πλέον επεισόδια από αντιεξουσιαστές και καψίματα ακυρωτικών μηχανημάτων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, όπως στο παρελθόν.
Βέβαια, η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική...
Απαντώντας στην ερώτηση για το αν κάποια στιγμή τα Εξάρχεια θα γίνουν μία κανονική γειτονιά σαν τις άλλες, είπε:
«Αυτή είναι η επιδίωξη μας και βλέπετε ότι έχουν γίνει αρκετά βήματα που είναι τα ναρκωτικά που κυκλοφορούσαν με τρόπο απροκάλυπτο από τους διακινητές είτε της αλβανικής μαφίας των ναρκωτικών είτε τους άλλους μέσα στα Εξάρχεια.
Δεν είναι ότι μηδενίστηκαν τα προβλήματα, δε λέω ότι δεν υπάρχουν ζητήματα σοβαρά, δε λέω ότι δεν υπάρχουν ακόμα ανεγκέφαλοι και δεν υπάρχουν και άνθρωποι του υποκόσμου που διακινούν ναρκωτικά.
Αλλά το φαινόμενο έχει σημαντικά μειωθεί και έχει σημαντικά μειωθεί όχι από άλλους παράγοντες ή με ευχές και ευλογίες, αλλά με παρεμβάσεις δυναμικές της Αστυνομίας».
Επίσης, ο κ. Τόσκας τόνισε πως πλέον έχει μειωθεί η διακίνηση των ναρκωτικών:
«Σχεδόν δύο τόνους το μήνα πιάνει η Ελληνική Αστυνομία κάνναβη, συν τα υπόλοιπα ναρκωτικά.
Δύο τόνοι το μήνα είναι τεράστιες ποσότητες»…

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης