Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Εγκατάσταση CSB Webanking σε 2 τράπεζες

tags :
Εγκατάσταση CSB Webanking σε 2 τράπεζες
Η Natech Α.Ε. ανακοινώνει τη συμφωνία εγκατάστασης του συστήματος CSB Web Banking στην Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας και στην Συνεταιριστική Τράπεζα Ευβοίας.
Οι συνεταιστικές τράπεζες συνεχίζουν να επενδύουν στην τεχνολογία και επέλεξαν την λύση της Natech για την ολοκληρωμένη λειτουργικότητα του, το ξεκάθαρο κόστος κτήσης και υποστήριξης καθώς και το πολύ στοχευμένο περιβάλλον εργασίας που ανταποκρίνεται στο προφίλ των πελατών των τραπεζών.
Με το CSB Web οι πελάτες των τραπεζών μπορούν πλέον μέσω διαδικτύου σε ασφαλές περιβάλλον να πραγματοποιούν πληθώρα από τις καθημερινές τους τραπεζικές συναλλαγές. Το CSB Web παρέχει ολοκληρωμένη λειτουργικότητα με πληθώρα υπηρεσιών όπως (Πληρωμές, Μεταφορές, Credit Transfer, ενημέρωση υπολοίπων, ρυθμίσεις λογαρισμών, Προβολές και εκτυπώσεις, ετεροχρονισμένες κινήσεις κτλ).
Η σχεδίαση και λειτουργία του CSB Web Banking είναι βασισμένη σε διεθνή πρότυπα και έρευνες γύρω από την χρηστικότητα αλλά και την ασφάλεια δεδομένων ενώ χρησιμοποιεί πιστοποίηση μέσω SMS αντί των συστημάτων e-token. Επιπλέον χρησιμοποιεί πιστοποίηση πολλαπλού επίπεδου (multi factor authentication) ενώ ταυτόχρονα μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον πελάτη από οποιαδήποτε συσκευή έχει δυνατότητα σύνδεσης στο διαδίκτυο (Σταθερό, Φορητό, Netbook, Tablet, Smart Phone) χάρη στην εύχρηστη και ελαφριά του σχεδίαση. Το CSB Web υποστηρίζει πλέον τις εξής τράπεζες: Αχαϊκή Συνεταιριστική, Τράπεζα Ηπείρου, Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας και την Συνεταιριστική Τράπεζα Ευβοίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης