Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Υπηρεσίες Web Banking στην Αχαϊκή Συνεταιριστική Τράπεζα

Υπηρεσίες Web Banking στην Αχαϊκή Συνεταιριστική Τράπεζα
Η Natech ανακοινώνει την εγκατάσταση και λειτουργία του συστήματος CSB Web Banking στην Αχαϊκή Συνεταιριστική Τράπεζα (https://internet.acbank.gr).

Έτσι οι πελάτες της συνεταιριστικής μπορούν πλέον μέσω διαδικτύου σε ασφαλές περιβάλλον να πραγματοποιούν πληθώρα από τις καθημερινές τους τραπεζικές συναλλαγές (εξοφλήσεις λογαριασμών, εμβάσματα κλπ).
Η σχεδίαση και λειτουργία του CSB Web Banking είναι βασισμένη σε διεθνή πρότυπα και έρευνες γύρω από την χρηστικότητα αλλά και την ασφάλεια δεδομένων. Για τον λόγο αυτό χρησιμοποιεί πιστοποίηση πολλαπλού επίπεδου (multi factor authentication) ενώ ταυτόχρονα μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον πελάτη από οποιαδήποτε συσκευή έχει δυνατότητα σύνδεσης στο διαδίκτυο (Σταθερό, Φορητό, Netbook, Tablet, Smart Phone) χάρη στην εύχρηστη και ελαφριά του σχεδίαση.

Προφίλ:
Η Natech Α.Ε. είναι μια εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο της πληροφορικής παράγοντας ολοκληρωμένες λύσεις μηχανογράφησης. Ο κυρίαρχος τομέας παροχής λύσεων είναι ο χρηματοπιστωτικός κλάδος αφού η Natech Α.Ε. παρέχει το Core Banking System του 50% των συνεταιριστικών τραπεζών στην Ελλάδα ενώ κατέχει σημαντική θέση και στην αγορά ERP μεγάλων συνεταιρισμών. Επιπλέον η εταιρεία παρέχει λύσεις web banking και προϊόντα SEPA στα πλαίσια του τραπεζικού επιχειρείν.
Η Natech Α.Ε. ιδρύθηκε το 2003 ως αποτέλεσμα συνένωσης δύο μικρότερων εταιρειών πληροφορικής με έτος ίδρυσης το 1984.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης