Τελευταία Νέα
Απόψεις - Άρθρα

Οι διαρροές για χρεοκοπία της χώρας, για αναδιάρθρωση, για την επάνοδο στην δραχμή από ποια κέντρα προέρχονται;

  Οι  διαρροές για χρεοκοπία της χώρας, για αναδιάρθρωση, για την επάνοδο στην δραχμή από ποια κέντρα προέρχονται;
Αποχρώσεις ενδείξεις και όχι αποδείξεις αρχίζουν να εμφανίζονται για το ποιοι διαρρέουν όλα αυτά τα καταστροφολογικά σενάρια για την χρεοκοπία της χώρας και για την επάνοδο της δραχμής.
Πρωτίστως να αναφέρουμε ότι αν η Ελλάδα επανέλθει στην δραχμή θα είναι όλεθρος θα είναι η καταστροφή της χώρας. Θα είναι ιστορικό ατόπημα τεραστίων διαστάσεων.
Όμως ενώ όλοι ξέρουν τις αρνητικότατες επιπτώσεις μιας τέτοιας κίνησης ποιοι διαρρέουν ότι η χώρα θα χρεοκοπήσει ή θα επαναφέρει την δραχμή;
Με βάση ενδείξεις και όχι αποδείξεις σύμβουλοι και παρατρεχάμενοι στην Κυβέρνηση αποτελούν μια από τις πηγές διαρροών με στόχο να δημιουργήσουν κλίμα.
Αν π.χ. η Κυβέρνηση θέλει να περάσει και νέα σκληρά μέτρα τι πιο μεθοδευμένο σπέρνει τρομολαγνικές προσεγγίσεις για την χώρα ώστε να φοβίζει τον μέσο πολίτη και προφανώς να ενδώσει στα σκληρά μέτρα που προετοιμάζονται.
Σε αυτό το κλίμα που διαμορφώνεται στο εσωτερικό αν ληφθεί υπόψη και η έως μόνιμα αρνητική στάση ορισμένων ξένων κέντρων για την Ελλάδα επιτείνουν και επιδεινώνουν το πρόβλημα και ειδικά την ψυχολογία.
Όμως ανακύπτει και ένα άλλο ερώτημα η κατάσταση της οικονομίας έχει σταθεροποιηθεί όχι σε καμία περίπτωση τουναντίον η ελληνική οικονομία βρίσκεται πέραν από τα οριακά επίπεδα και ένα λάθος χειρισμός θα την οδηγήσει στο αδιέξοδο και ίσως αυτά που διαρρέονται με σκοπιμότητες τελικά να καταστούν γεγονός.
Η Ελλάδα βρίσκεται σε οριακά επίπεδα.

news@bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης