Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Διατηρείται το θετικό momentum – Τράπεζες και επιλεγμένα βαριά χαρτιά στο επίκεντρο

tags :
ΧΑ: Διατηρείται το θετικό momentum – Τράπεζες και επιλεγμένα βαριά χαρτιά στο επίκεντρο
Οι περιορισμοί για την εξάπλωση του ιού ίσως μετριάσουν την αισιοδοξία των επενδυτών για τα εμβόλια και οδηγήσουν σε κάποιες κινήσεις κατοχύρωσης κερδών
Το δυνατό ξεκίνημα της χρονιάς αναμένεται να συνεχιστεί σημειώνουν οι αναλυτές καθώς η τάση παραμένει ανοδική ενώ και το κλίμα στις αγορές του εξωτερικού παραμένει καλό.
Ωστόσο, οι περιορισμοί για την εξάπλωση του ιού ίσως μετριάσουν την αισιοδοξία των επενδυτών για τα εμβόλια και οδηγήσουν σε κάποιες κινήσεις κατοχύρωσης κερδών.
Στην Ευρώπη το άνοιγμα αναμένεται σταθεροποιητικό, ενώ χθες το ΧΑ έκλεισε πάνω από τις 820 μονάδες και η πρώτη στήριξη είναι πλέον στις 810 μονάδες και η δεύτερη στις 800 μονάδες.
Οι τράπεζες και επιλεγμένα βαριά χαρτιά θα παραμείνουν στο επίκεντρο του επενδυτικού ενδιαφέροντος.

Eurobank
Για ήμερα η αγορά είναι πιθανό να ανοίξει με απώλειες καθώς οι περιορισμοί για τη συγκράτηση της εξάπλωσης του ιού μετριάζουν κάπως των ενθουσιασμό για τα εμβόλια.

Euroxx
Περιμένουμε η αγορά να συνεχίσει το δυνατό ξεκίνημα της χρονιάς ενώ κάποιες κινήσεις κατοχύρωσης κερδών είναι πιθανές.

Merit
Η βραχυπρόθεσμη τάση παραμένει ανοδική, με τον ΚΜΟ 20 ημερών στις 784 μονάδες. Σημεία στήριξης οι 810 και 800 μονάδες, ενώ σημεία αντίστασης οι 830 και 840 μονάδες. Υπενθυμίζεται ότι το ΧΑ θα είναι κλειστό αύριο λόγω αργίας.

Beta
Μία ήπια διόρθωση θα μπορούσε να μειώσει το momentum καθώς οι επενδυτές ενδέχεται να απέχουν λόγω της αυριανής αργίας.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης