Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Συσσώρευση περιμένουν οι αναλυτές με το βλέμμα στις αγορές του εξωτερικού

tags :
ΧΑ: Συσσώρευση περιμένουν οι αναλυτές με το βλέμμα στις αγορές του εξωτερικού
Καθώς οδεύουμε προς το τέλος του έτους, ο τζίρος δεν αναμένεται υψηλός, ενώ δεν μπορούν να αποκλειστούν κάποιες κινήσεις ωραιοποίησης των αποτιμήσεων
Οι μικτές τάσεις που αναμένεται να επικρατήσουν σήμερα στις αγορές της Ευρώπης εκτιμάται ότι θα επηρεάσουν και την πορεία της εγχώριας αγοράς.
Οι αναλυτές περιμένουν συσσώρευση με την τάση να έρχεται από το εξωτερικό, καθώς από το εσωτερικό απουσιάζουν οι σημαντικές ειδήσεις που θα μπορούσαν να δώσουν κατεύθυνση.
Καθώς οδεύουμε προς το τέλος του έτους, ο τζίρος δεν αναμένεται υψηλός, ενώ δεν μπορούν να αποκλειστούν κάποιες κινήσεις ωραιοποίησης των αποτιμήσεων.

Euroxx
Περιμένουμε κινήσεις window dressing καθώς πλησιάζουμε στο τέλος του έτους με τις τράπεζες να είναι στο επίκεντρο.

Eurobank Equities
Περιμένουμε η αγορά να συσσωρεύσει σήμερα εν μέσω μικτών τάσεων στις παγκόσμιες αγορές και την απουσία σημαντικών ειδήσεων από το εσωτερικό.

Merit
Η βραχυπρόθεσμη τάση παραμένει ανοδική, με τον ΚΜΟ 20 ημερών στις 774 μονάδες. Σημεία στήριξης οι 800 και 780 μονάδες, ενώ σημεία αντίστασης οι 820 και 830 μονάδες.

Beta
Δύο συνεδριάσεις μένουν μέχρι το τέλος του έτους και περιμένουμε συσσώρευση σήμερα με επιλεκτικές τοποθετήσεις και window dressing σε όλο το ταμπλό.
Η τάση θα δοθεί από τις αγορές του εξωτερικού.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης