Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Η μετάλλαξη του ιού ανησυχεί τους επενδυτές – Τάση από το εξωτερικό περιμένουν οι αναλυτές

tags :
ΧΑ: Η μετάλλαξη του ιού ανησυχεί τους επενδυτές – Τάση από το εξωτερικό περιμένουν οι αναλυτές
Για σήμερα οι αγορές της Ευρώπης αναμένεται να ανοίξουν με απώλειες και η εγχώρια αγορά αναμένεται να λάβει από αυτές κατεύθυνση
Η είδηση για τη μετάλλαξη του Covid-19 στη Βρετανία, δημιουργεί ανησυχίες στην επενδυτική κοινότητα.
Για σήμερα οι αγορές της Ευρώπης αναμένεται να ανοίξουν με απώλειες και η εγχώρια αγορά αναμένεται να λάβει από αυτές κατεύθυνση, σύμφωνα με τους αναλυτές.
Η εξέλιξη αυτή αναμένεται να αντισταθμίσει τα θετικά νέα από τις ΗΠΑ και τη συμφωνία στο κογκρέσο για δημοσιονομική στήριξη 900 δισ. δολαρίων.
Η αγορά την περασμένη Παρασκευή έκλεισε στις 800 μονάδες μετά από 10 μήνες με την αντίσταση να εντοπίζεται στις 805 μονάδες.

Euroxx
Λόγω της πορείας των διεθνών αγορών και των ανησυχιών αναφορικά με το ζήτημα της μετάλλαξης του Covid-19, περιμένουμε συσσώρευση στη σημερινή συνεδρίαση.

Eurobank Equities
Για σήμερα περιμένουμε οι ελληνικές μετοχές να λάβουν κατεύθυνση από τι διεθνείς αγορές, οι οποίες αναμένεται να ανοίξουν πτωτικά λόγω της μετάλλαξης του ιού στη Βρετανία, η οποία αντισταθμίζει τα θετικά νέα στις ΗΠΑ και τη συμφωνία στο κογκρέσο ύψους 900 δισ. δολαρίων για τη στήριξη της οικονομίας.

Beta
Διόρθωση αναμένεται σήμερα λόγω των ανησυχιών από τη μετάλλαξη του ιού στη Βρετανία. 
Το περιθώριο πτώσης αναμένεται περιορισμένο λόγω των επιλεκτικών τοποθετήσεων και τις προσδοκίες για οικονομική ανάκαμψη το 2021. 
Συσσώρευση γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών αναμένεται με το όριο των 800 μονάδων να δοκιμάζεται  σήμερα. 
 
Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης