Χριστοδουλάκης (ΚΙΝΑΛ): Να αναπτύξουμε προοδευτικό λόγο στο πώς θα αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις

Χριστοδουλάκης (ΚΙΝΑΛ): Να αναπτύξουμε προοδευτικό λόγο στο πώς θα αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις
Το Κίνημα Αλλαγής πρέπει να αναπτύξει προοδευτικό λόγο στο πώς θα αντιμετωπίσει προκλήσεις όπως η κλιματική κρίση και η 4η βιομηχανική επανάσταση, δήλωσε ο Μανώλης Χριστοδουλάκης
Το Κίνημα Αλλαγής (ΚΙΝΑΛ) πρέπει να αναπτύξει προοδευτικό λόγο στο πώς θα αντιμετωπίσει προκλήσεις όπως η κλιματική κρίση και η 4η βιομηχανική επανάσταση, δήλωσε σήμερα (22/8/2019) ο γραμματέας του κόμματος, Μανώλης Χριστοδουλάκης.
«Αυτό που αφορά το Κίνημα Αλλαγής είναι ο δικός μας αυτοπροσδιορισμός και στρατηγική με βάση τα νέα δεδομένα που προέκυψαν», δήλωσε ο κ. Χριστοδουλάκης στον «ΣΚΑΙ», αποφεύγοντας να σχολιάσει τις διεργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη στον ΣΥΡΙΖΑ.
«Ο χώρος μας υπάρχει με ισχυρές αναφορές στην αυτοδιοίκηση και τους μαζικούς χώρους.
Πάνω σε αυτό πρέπει να βάλουμε μια σύγχρονη πολιτική ατζέντα θέτοντας στο προσκήνιο ζητήματα της νέας εποχής όπως η κλιματική κρίση και η 4η βιομηχανική επανάσταση.
Να αναπτύξουμε προοδευτικό λόγο στο πως θα αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις αυτές», πρόσθεσε ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ.
«Χρειάζεται ισχυροποίηση της πολιτικής μας ατζέντας με ξεκάθαρες θέσεις, γωνίες και να την ακολουθήσουμε.
Αυτό θα είναι το βασικό σημείο διαφοροποίησης μας με τα υπόλοιπα κόμματα», συνέχισε ο κ. Χριστοδουλάκης.
Για τον εκλογικό νόμο είπε πως είναι ένα από τα θέματα που χρειάζονται ευρύτερες συναινέσεις και όχι ο καθένας να επιβάλλει το δικό του μοντέλο με την εκάστοτε κυβερνητική πλειοψηφία, χάριν σκοπιμοτήτων.
Όσον αφορά στα πρωτογενή πλεονάσματα, επανέλαβε οτι η κυβέρνηση έχει νωπή εντολή από τον ελληνικό λαό να θέσει αυτά τα ζητήματα στους εταίρους μας, και πολύ περισσότερο, έχει μια ευρεία κοινοβουλευτική πλειοψηφία να τη στηρίξει στην κατεύθυνση αυτή.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS