Τελευταία Νέα
Διεθνή

Jeffrey Epstein, ο 47ος συνεργάτης του B. Clinton που πεθαίνει πριν καταθέσει στο δικαστήριο

tags :
Jeffrey Epstein, ο 47ος συνεργάτης του B. Clinton που πεθαίνει πριν καταθέσει στο δικαστήριο
Ούτε ένας ούτε δύο αλλά 47 συνεργάτες του Bill Clinton, βρέθηκαν νεκροί πριν αποκαλύψουν στοιχεία για υποθέσεις όπου εμπλέκονταν
Το Σάββατο 10 Αυγούστου ο πολυεκατομμυριούχος Jeffrey Epstein, ο κρατούμενος με το πλέον υψηλό προφίλ των φυλακών Μανχάταν, βρέθηκε νεκρός στο κελί του, μόλις μία μέρα μετά τη δημοσιοποίηση χιλιάδων δικαστικών εγγράφων που εμπλέκουν τον Epstein με την υπόθεση μαστροπείας και σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών.
Τα έγγραφα αναφέρουν πως και ο Bill Clinton έδωσε ιδιωτικό πάρτι στο νησί ιδιοκτησίας του Jeffrey Epstein, όπου ελάμβανε χώρα η παιδική κακοποίηση.
Αποκαλύπτουν επίσης πως έκανε τουλάχιστον 27 ταξίδια με το ιδιωτικό αεροπλάνο του Epstein. Τα περισσότερα από αυτά τα ταξίδια, συνταξίδευαν μαζί του ανήλικα κορίτσια.
Παρά μια αποτυχημένη προσπάθεια ενάντια της ζωής του μόλις πριν από τρεις εβδομάδες, οι φύλακες του σωφρονιστικού καταστήματος τον άφησαν χωρίς επιτήρηση για 30 λεπτά. Νωρίς το πρωί της Κυριακής τον βρήκαν νεκρό.
Ο Jeffrey Epstein είναι ο τελευταίος σε μια μακρά λίστα συνεργατών και γνωστών της οικογένειας του Bill Clinton που πέθαναν μυστηριωδώς ή αυτοκτόνησαν, πριν να καταθέσουν ως μάρτυρες σε δικαστικά εκκρεμούσες υποθέσεις.
Το 2016 το CBS του Λας Βέγκας δημοσίευσε αυτή τη λίστα με τους 46 (!!!) συνεργάτες του Bill Clinton, που φέρεται ότι πέθαναν κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες.
1. James McDougal
Οι Clinton κατέθεσαν ότι ο συνεργάτης του Whitewater πέθανε από καρδιακή προσβολή, ενώ ήταν σε απομόνωση. Ήταν βασικός μάρτυρας στην έρευνα του Ken Starr.
2. Mary Mahoney
Πρώην συνεργάτιδα στο Λευκό Οίκο που δολοφονήθηκε τον Ιούλιο του 1997 σε μια καφετέρια Starbucks στη Τζορτζτάουν. Η δολοφονία ... συνέβη λίγο μετά την κατάθεσή της αναφορικά με την  ιστορία της σεξουαλικής παρενόχλησης στον Λευκό Οίκο.
3. Vince Foster
Πρώην σύμβουλος του Λευκού Οίκου και συνεργάτης της Hillary Clinton στο δικηγορικό γραφείο του Little Rock's Rose. Πέθανε από μία σφαίρα στο κεφάλι, που αποδόθηκε σε αυτοκτονία.
4. Ron Brown
Γραμματέας Εμπορίου και πρώην πρόεδρος της DNC. Πέθανε σε αεροπορικό δυστύχημα. Ένας παθολόγος που ενεπλάκη στην έρευνα ανέφερε ότι εντόπισε μια τρύπα στην κορυφή του κρανίου του Brown που μοιάζει με τραύμα πυροβολισμού. Την εποχή του θανάτου του Brown είχε ανακριθεί και παραδέχθηκε δημόσια ότι ήταν πρόθυμος να συνάψει συμφωνία με τους εισαγγελείς. Οι υπόλοιποι άνθρωποι στο αεροπλάνο πέθαναν επίσης. Λίγες μέρες αργότερα αυτοκτόνησε και ο ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας.
5. C. Victor Raiser, II Raiser.
Σημαντικός συνεργάτης στον οργανισμό συγκέντρωσης κεφαλαίων κατά τις καμπάνιες των Clinton, πέθανε σε αεροπορικό δυστύχημα ιδιωτικού σκάφους τον Ιούλιο του 1992.
6. Paul Tulley
Πολιτικός Διευθυντής της Εθνικής Δημοκρατικής Επιτροπής βρέθηκε νεκρός σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στο Little Rock, τον Σεπτέμβριο του 1992. Περιγράφεται από τους Clinton ως «αγαπητός φίλος και έμπιστος σύμβουλος».
7. Ed Willey
Στενός συνεργάτης στην συγκέντρωση κεφαλαίων προεκλογικών καμπανιών των Clinton, που βρέθηκε νεκρός τον Νοέμβριο του 1993 βαθιά μέσα στο δάσος στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ από πυροβολισμό στο κεφάλι. Καταχωρήθηκε ως αυτοκτονία. Ο Ed Willey πέθανε την ίδια ημέρα που η σύζυγός του, Kathleen Willey, ισχυρίστηκε ότι ο Bill Clinton την παρενόχλησε σεξουαλικά στο Οβάλ γραφείο του Λευκού Οίκου.
8. Jerry Parks
Επικεφαλής της ομάδας διακυβέρνησης της Clinton για την ασφάλεια στο Little Rock. Πυροβολήθηκε στο αυτοκίνητό του σε μια έρημη διασταύρωση στο Little Rock. Ο γιος του αποκάλυψε πως ο Park, συγκέντρωνε στοιχεία για τον Clinton, και απείλησε να αποκαλύψει όλες τις πληροφορίες που είχε συγκεντρώσει ο πατέρας του στο φάκελο. Αφότου πέθανε, όλα τα στοιχεία εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς από το σπίτι του.
9. James Bunch
Άλλος ένας που όπως καταγράφηκε αυτοκτόνησε από πυροβολισμό. Όπως αποκαλύφθηκε είχε ένα «Μαύρο Βιβλίο» με ονόματα ισχυρών ανθρώπων που επισκέπτονταν πόρνες στο Τέξας και στο Αρκάνσας.
10. Τζέιμς Γουίλσον
Βρέθηκε κρεμασμένος τον Μάιο του 1993, και ο θάνατός τους καταχωρήθηκε ως αυτοκτονία δι’ απαγχονισμού. Στο φάκελό του αναφερόταν ότι έχει δεσμούς με την υπόθεση Whitewater.
11. Kathy Ferguson
Πρώην σύζυγος του στρατιώτη του Αρκάνσας Ντάνι Φέργκιουσον, η οποία βρέθηκε νεκρή τον Μάιο του 1994, στο σαλόνι της από πυροβολισμό στο κεφάλι της. Ο θάνατός της επίσης καταχωρήθηκε ως αυτοκτονία, παρόλο που υπήρχαν πολλές βαλίτσες στο έτοιμες, σαν να πήγαινε κάπου. Ο Danny Ferguson ήταν συν-κατηγορούμενος μαζί με τον Bill Clinton στην υπόθεση της Paula Jones και η Kathy Ferguson ήταν μάρτυρας υπεράσπισης της Paula Jones.
12. Bill Shelton
Στρατιώτης του Αρκάνσας και αρραβωνιαστικός της Kathy Ferguson. Κρίσιμος μάρτυρας κατά του ισχυρισμού αυτοκτονίας της αρραβωνιαστικιάς του, βρέθηκε νεκρός τον Ιούνιο του 1994 από σφαίρα δίπλα στον τάφο της Ferguson, που επίσης καταχωρήθηκε ως  αυτοκτονία στον τόπο ανάπαυσης της αρραβωνιαστικιάς του.
13. Gandy Baugh
Δικηγόρος του φίλου του Clinton, Dan Lassater, που πέθανε «πηδώντας» από ένα παράθυρο ουρανοξύστη τον Ιανουάριο του 1994. Ο πελάτης του καταδικάστηκε για διακίνηση ναρκωτικών.
14 Florence Martin
Λογιστής και υπεργολάβος της CIA, εμπλεκόμενος στην υπόθεση παράνομης διακίνησης ναρκωτικών του Barry Seal, στη Μένα του Αρκάνσας. Είχε δεχθεί τρεις σφαίρες.
15. Suzanne Coleman
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά είχε σχέση με τον Bill Clinton όταν εκείνος ήταν Γενικός Εισαγγελέας στο Αρκάνσας. Πέθανε από σφαίρα στο πίσω μέρος του κεφαλιού της και παρόλ’αυτά ο θάνατός της αποδόθηκε σε… αυτοκτονία. Όταν πέθανε ήταν έγκυος.
16.Paula Grober
Μεταφράστρια στη των ομιλιών του Clinton γλώσσα των κωφαλάλων από το 1978 μέχρι το θάνατό της στις 9 Δεκεμβρίου 1992. Πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα χωρίς την εμπλοκή άλλου αυτοκινήτου.
17. Danny Casolaro
Δημοσιογράφος έρευνας, που ερευνούσε την υπόθεση διαφθοράς στο αεροδρόμιο Mena και την Αρχή Οικονομικής Ανάπτυξης του Αρκάνσας. Έσπασε και τους δύο καρπούς του και δεν μπορούσε να γράψει, στη μέση της έρευνας.
18. Paul Wilcher
Εισαγγελέας που διερευνούσε την υπόθεση διαφθοράς στο αεροδρόμιο Mena με τον Casolaro. Βρέθηκε νεκρός στην τουαλέτα του διαμερίσματός του στην Ουάσιγκτον στις 22 Ιουνίου 1993. Τρεις εβδομάδες πριν από το θάνατό του είχε παραδώσει μια αναφορά στη Janet Reno.
19. Jon Parnell Walker
Ερευνητής στην υπόθεση Whitewater για το Resolution Trust Corp. και του σκανδάλου της Morgan Guaranty. Πήδηξε από το μπαλκόνι του διαμερίσματός του στο Άρλινγκτον της Βιρτζίνια στις 15 Αυγούστου 1993.
20. Barbara Wise
Υπάλληλος του υπουργείου Commerce. Εργάστηκε στενά με τον Ron Brown και τον John Huang. Αιτία θανάτου: Άγνωστη. Πέθανε στις 29 Νοεμβρίου 1996. Το μωλωπισμένο γυμνό σώμα της, βρέθηκε κλειδωμένο στο γραφείο της στο Υπουργείο Εμπορίου.
21. Charles Meissner
Αναπληρωτής Υπουργός Εμπορίου, ο οποίος έδωσε ειδική άδεια ασφαλείας στον John Huang, πέθανε αμέσως μετά σε αεροπορικό δυστύχημα μικρού αεροσκάφους.
22. Δρ Stanley Heard
Πρόεδρος της Εθνικής Συμβουλευτικής Επιτροπής Χειροπρακτικής Υγείας, πέθανε με το δικηγόρο του Steve Dickson σε αεροπορική συντριβή μικρού αεροσκάφους. Ο Δρ Heard, πέρα από την συνεργασία του ως σύμβουλος του Clinton, κουράριζε προσωπικά τη μητέρα του Clinton, τον πατριό και τον αδερφό του.
23. Barry Seal
Ο θάνατος του πιλότου με τα ναρκωτικά της TWA από την πόλη Μένα του Αρκάνσας, μόνο τυχαίος δεν μπορεί να είναι.
24. Ο Johnny Lawhorn, Jr.
Μηχανικός, βρήκε μια επιταγή του Clinton στο ντεπόζιτο ενός αυτοκινήτου που άφησε στο συνεργείο του. Βρέθηκε νεκρός αφού το αυτοκίνητό του είχε χτυπήσει σε στύλο.
25. Stanley Huggins
Διερευνούσε για την Madison Guaranty. Ο θάνατός του ήταν υποτιθέμενη αυτοκτονία και η έκθεσή του δεν δόθηκε ποτέ στη δημοσιότητα.
26.Hershell Friday
Ο εισαγγελέας και ο συνεργάτης στην ανεύρεση χρηματοδοτών των καμπανιών Clinton έχασε τη ζωή του την 1η Μαρτίου 1994, όταν το αεροπλάνο του εξερράγη.
27. Kevin Ives & Don Henry
Γνωστή ως υπόθεση «Τα αγόρια στις γραμμές». Σύμφωνα με αναφορές, τα αγόρια ίσως «σκόνταψαν» σε συναλλαγή ναρκωτικών στο αεροδρόμιο του Μένα του Αρκάνσας. Πρόκειτα για μια αμφισβητούμενη υπόθεση, σύμφωνα με την αρχική αναφορά του θανάτου, λόγω του ύπνου που φαίνεται ότι τα πήρε πάνω στις σιδηροδρομικές γραμμές. Άλλες αναφορές αργότερα αποκάλυψαν ότι τα 2 αγόρια είχαν σκοτωθεί πριν τοποθετηθούν στις γραμμές. Πολλοί ακόμη που συνδέονται με την υπόθεση αυτή, των ναρκωτικών στο αεροδρόμιο Μένα, πέθαναν πριν η μαρτυρία τους μπορούσε να γίνει ενώπιον του Δικαστηρίου.

Συνδεδεμένοι με την υπόθεση IVES/HENRY που βρέθηκαν νεκροί είναι οι:
28. Keith Coney
Σκοτώθηκε όταν η μοτοσυκλέτα του καρφώθηκε μυστηριωδώς στο πίσω μέρος φορτητού τον Ιούλιο του 88.
29. Keith McMaskle
Πέθανε από 113 μαχαιριές που του κατέφερε άγνωστος το Νοέμβριο του  1988
30. Gregory Collins
Πυροβολήθηκε θανάσιμα τον Ιανουάριο του 1989.
31. Jeff Rhodes
Τον πυροβόλησαν κατακρεούργησαν και έκαψαν το πτώμα του τον Απρίλιο 1989.
32. James Milan
Τον αποκεφάλισαν. Παρόλ’αυτά ο θάνατός του αποδόθηκε σε… φυσικά αίτια
33. Richard Winters
Σκοτώθηκε όταν βρέθηκε σε ένοπλη ληστεία τον Ιούλιο 1989.
Η λίστα ολοκληρώνεται με τους σωματοφύλακες του  Clinton.
34. Major William S. Barkley, Jr.
35. Captain Scott J . Reynolds
36. Sgt. Brian Hanley
37. Sgt. Tim Sabel
38. Major General William Robertson
39. Col. William Densberger
40. Col. Robert Kelly
41. Spec. Gary Rhodes
42. Steve Willis
43. Robert Williams
44. Conway LeBleu
45. Todd McKeehan
Ο πιο πρόσφατος θάνατος, πριν του Jeffrey Epstein, είναι αυτός του Seth Rich, που δολοφονήθηκε και «ληστεύτηκε» (από το τίποτα) στις 10 Ιουλίου.
Δεν περιλαμβάνονται σε αυτόν τον κατάλογο οι 4 ήρωες που σκοτώθηκαν στη Βεγγάζη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης