Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μαργαρίτης (ΚΙΝΑΛ): Δεν είμαστε στο τσεπάκι της ΝΔ, δεν είμαστε τραυματιοφορέας του τραυματισμένου ΣΥΡΙΖΑ

Μαργαρίτης (ΚΙΝΑΛ): Δεν είμαστε στο τσεπάκι της ΝΔ, δεν είμαστε τραυματιοφορέας του τραυματισμένου ΣΥΡΙΖΑ
Φτηνό επιχείρημα και δημιουργία κλίματος πίεσης και εκβιασμού το δίλημμα Μητσοτάκη είπε ο κ.Μαργαρίτης
Την θέση ότι το Κίνημα Αλλαγής δεν είναι ούτε στο τσεπάκι της ΝΔ ούτε τραυματιοφορέας του τραυματισμένου από τις ευρωεκλογές ΣΥΡΙΖΑ διατύπωσε ο Θ. Μαργαρίτης, δεύτερος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΚΙΝΑΛ.
Σε δηλώσεις του στην ΕΡΑ ο κ.Μαργαρίτης είπε πως η τοποθέτησή του στην δεύτερη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας και του κ. Καμίνη στην πρώτη, σηματοδοτεί την ευρύτητα του ΚΙΝ.ΑΛ που συσπειρώνει δυνάμεις της σοσιαλδημοκρατίας της ανανεωτικής Αριστεράς και του προοδευτικού Κέντρου.
Κληθείς να σχολιάσει το δίλημμα Μητσοτάκη «ή ισχυρή εντολή την 7η Ιουλίου ή νέες εκλογές τον 15Αύγουστο με απλή αναλογική» ο κ.Μαργαρίτης έκανε λόγο για φθηνό επιχείρημα και δημιουργία «κλίματος πίεσης και εκβιασμού για τα λεγόμενα μπάνια του λαού».
«Δείχνει μια ορισμένη ανασφάλεια του κ. Μητσοτάκη» τόνισε ο κ.Μαργαρίτης, ο οποίος υποστήριξε πως η παγίωση της 3ης θέσης θα δώσει στο ΚΙΝ.ΑΛ ένα πλεονέκτημα κινήσεων, ώστε αν δεν μπορεί να σχηματιστεί κυβέρνηση να πάρει την τρίτη εντολή και να θέσει σε διαβούλευση το πρόγραμμά του.
Όπως είπε, υπάρχει μια θηλιά στην ελληνική οικονομία και χρειάζεται ευρεία συνεννόηση για να προχωρήσουμε σε σημαντικές επιλογές και διαπραγμάτευση με τους δανειστές, που θα επιτρέψουν να πετύχουμε στόχους, όπως η μείωση των πλεονασμάτων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης