Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπακώστα: Καθαρές θέσεις από τα κόμματα στην προεκλογική περίοδο

tags :
Παπακώστα: Καθαρές θέσεις από τα κόμματα στην προεκλογική περίοδο
Καθαρές θέσεις από τα κόμματα προτείνει για την προεκλογική περίοδο η πρόεδρος της ΝΕΟ και υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα-Σιδηροπούλου
Καθαρές θέσεις από τα κόμματα, έτσι ώστε «να γίνει εύκολα αντιληπτό από τους πολίτες, από την κοινωνία τι ακριβώς προτείνουμε», προτείνει για την προεκλογική περίοδο η πρόεδρος της ΝΕΟ και υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα-Σιδηροπούλου.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, με αφορμή τη στρατηγική των πολιτικών κομμάτων για τις Εθνικές Εκλογές της 7ης Ιουλίου: «Τα βίντεο, οι απαντήσεις και οι ανταπαντήσεις, οι δηλώσεις και οι αντιδηλώσεις δεν προσφέρουν στην αναβάθμιση της ήδη απαξιωμένης ποιότητας του πολιτικού λόγου μέσα στην προεκλογική περίοδο και γι’ αυτό προτείνω τα κόμματα να έχουν καθαρές θέσεις, έτσι ώστε να γίνει εύκολα αντιληπτό από τους πολίτες, από την κοινωνία τι ακριβώς προτείνουμε».
Σύμφωνα με την πρόεδρο της ΝΕΟ: « Θεωρώ ότι αυτό βοηθάει τόσο τα κόμματα, διότι θα μπορούν να πουν την επομένη των εκλογών ότι "οι θέσεις μας ήταν καθαρές και γνωστές" και τους πολίτες για να μπορούν να αποφασίσουν μέσα από τις καθαρές θέσεις των κομμάτων τις επιλογές τους, όποιες κι αν είναι αυτές. Η πρότασή μου αυτή ελπίζω να εισακουστεί και να δούμε συζητήσεις των πολιτικών αρχηγών, ιδιαίτερα των δύο μεγάλων κομμάτων με καθαρές τις θέσεις τους, προκειμένου να αναβαθμιστεί και η ποιότητα του πολιτικού διαλόγου και να διευκολυνθεί και η κοινωνία και τα ίδια τα κόμματα».
Κλείνοντας την δήλωσή της, η κ. Παπακώστα τονίζει: «Η δημιουργική ασάφεια μας έρχεται από την εποχή του Ψυχρού Πολέμου και δεν μπορεί στον 21ο αιώνα να είναι εργαλείο εξαπάτησης ή παραπλάνησης της κοινωνίας και υποβάθμισης του πολιτικού συστήματος».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης