Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Αναβάθμιση Τσαρμπόπουλου στη Eurobank και οι επαφές της Κατζηλιέρη

tags :
Αναβάθμιση Τσαρμπόπουλου στη Eurobank και οι επαφές της Κατζηλιέρη
Η απομάκρυνση Χλουβεράκη και οι επισκέψεις Κατζηλιέρη στα γραφεία διοίκησης της τράπεζας
Αναβαθμίζεται από 1ης Απριλίου ο μέχρι σήμερα επικεφαλής του Global Transaction Banking της Eurobank κ. Μιχάλης Τσαρμπόπουλος αναλαμβάνοντας και τον τομέα του Digital από τον οποίο απομακρύνθηκε ο κ. Κωστής Χλουβεράκης πριν καν συμπληρώσει χρόνο στη θέση του και αφού είχε αντικαταστήσει τον κ. Σωτήρη Συρμακέζη.
Η ανάληψη του ευρύτατου πλέον τομέα του Digital και Transaction banking της Eurobank από τον κ. Μιχάλη Τσαρμπόπουλο συνοδεύεται από γενναία αύξηση αποδοχών αλλά και από έντονο παρασκήνιο.
Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι ο κ. Μιχάλης Τσαρμπόπουλος έγινε δέκτης πρότασης από την Εθνική Τράπεζα ώστε να αναλάβει τον αντίστοιχο τομέα.
Μάλιστα η πρόταση του έδινε τη δυνατότητα να διαλέξει και στενούς συνεργάτες τους οποίους θα έπαιρνε από την Eurobank.
Ο κ. Τσαρμπόπουλος ενημέρωσε τη διοίκηση της Τράπεζας για το ενδεχόμενο μεταπήδησης στην Εθνική και η αντίδραση της διοίκησης ήταν άμεση για πρώτη φορά μετά από δύο μετεγγραφές από τη Eurobank προς την Εθνική και συγκεκριμένα της Χριστίνας Θεοφιλίδη και του Παντελή Μαραβέα.
Οι πληροφορίες πάντως δεν αποκλείουν να γίνει και μετεγγραφή από την Εθνική προς τη Eurobank καθώς εθεάθη στη δεύτερη η μέχρι πρότινος βοηθός γενική Διευθύντρια Marketing και Επικοινωνίας της Εθνικής κ. Ιωάννα Κατζηλιέρη.
Η κα Κατζηλιέρη πάντως παραμένει ακόμη για λίγο στην Εθνική παρά τις αλλαγές και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι παρά το γεγονός ότι μέλη της διοίκησης της Eurobank βλέπουν με καλό μάτι τη μετεγγραφή το θέμα δεν έχει κλείσει.
Σημειώνεται ότι η κα Κατζηλιέρη είχε εργαστεί από το 2004 έως το 2006 στην Eurobank από όπου μεταπήδησε στην ΕΤΕ ενώ από το 1999 έως το 2004 ήταν στέλεχος της Millennium.
 
Νίκος Καρούτζος
nakroutzos@gmail.com
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης