Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Haber Turk: Τούρκοι χάκερς «χτύπησαν» το ελληνικό ΥΠΕΞ - «Μπορεί μια νύχτα να έρθουμε ξαφνικά» - «Η ιστορία θα επαναληφθεί»

Haber Turk: Τούρκοι χάκερς «χτύπησαν» το ελληνικό ΥΠΕΞ - «Μπορεί μια νύχτα να έρθουμε ξαφνικά» - «Η ιστορία θα επαναληφθεί»
Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, Τούρκοι χάκερς πραγματοποίησαν επίθεση στην ιστοσελίδα του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών
Για «επίθεση» Τούρκων χάκερς στην ιστοσελίδα του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών κάνουν λόγο τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Haber Turk, οι χάκερς που αυτοαποκαλούνται «κυβερνοπολεμιστές επιδρομείς» κατέβασαν σήμερα (26/12/2018) την ιστοσελίδα του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών αλλά και το παράρτημα της εθνικής στρατηγικής του υπουργείου.
«Μπορεί μια νύχτα να έρθουμε ξαφνικά, τα νεύρα μας έχουν χτυπήσει κόκκινο. Προειδοποιούμε όσους ξεπερνούν τα όρια και τους υπενθυμίζουμε ότι η ιστορία μια μέρα θα επαναληφθεί» ανέφεραν στα μηνύματά τους στο διαδίκτυο.
Οι Τούρκοι χάκερς ισχυρίζονται πως έσπασαν τους κωδικούς και μπήκαν σε ελληνικούς ηλεκτρονικούς λογαριασμούς, ενώ προαναγγέλλουν επιθέσεις και σε ελληνικά ΜΜΕ «αν συνεχίσει την ίδια τακτική η ελληνική κυβέρνηση».



Στον αντίποδα, κύκλοι του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών υποστηρίζουν ότι τόσο η ιστοσελίδα όσο και τα e-mails του ουδέποτε έπαψαν να λειτουργούν, ενώ διαβεβαιώνουν πως εάν ποτέ συμβεί κάτι, αντιμετωπίζεται άμεσα από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης