Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δρίτσας: Δεν μπορεί η αποχή του ΣΥΡΙΖΑ από το ΣΚΑΪ να συνδέεται με την τρομοκρατική επίθεση

Δρίτσας: Δεν μπορεί η αποχή του ΣΥΡΙΖΑ από το ΣΚΑΪ να συνδέεται με την τρομοκρατική επίθεση
Έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της η συνεργασία των ΑΝΕΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Την θέση ότι δεν μπορεί η αποχή των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ από τον ΣΚΑΪ να συνδέεται με την τρομοκρατική επίθεση που έγινε σήμερα τα ξημερώματα διατύπωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θ. Δρίτσας, ο οποίος καταδίκασε την επίθεση.
«Είναι ένα φαινόμενο και μία ενέργεια απολύτως αρνητική και απαράδεκτη.
Θέλω να πω ότι από τη δική μας την πλευρά και 10 και 20 και 50 τηλεοπτικοί σταθμοί να υπάρχουν αντικυβερνητικής προπαγάνδας, ένας να κλείνει ή να περιορίζεται ή να εμποδίζεται είναι πολύ αρνητικό φαινόμενο.
Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να στοχοποιηθούν.
Η στοιχειώδης άμυνα, δεν ξέρω αν είναι ότι καλύτερο το να απέχουμε από τις εκπομπές του ΣΚΑΪ ακριβώς γιατί δεχόμαστε όχι μία δημοσιογραφική κριτική, αλλά μία πολιτική προπαγάνδα ανηλεή και συνεχή, άνιση και αντιδεολογική.
Αυτό δεν μπορεί να συνδέεται με μία ενέργεια τοποθέτησης βόμβας» είπε μιλώντας στον Real Fm ο κ.Δρίτσας, ο οποίος αναφέρθηκε και στο μέλλον της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.
«Η ιστορική συγκυρία που οδήγησε σε αυτή τη συνεργασία των ΑΝΕΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ και με τους Οικολόγους Πράσινους και με άλλες δυνάμεις και διαμόρφωσε προϋποθέσεις για να υλοποιηθεί μία κυβερνητική πολιτική εξόδου από τα μνημόνια προφανώς έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της» υποστήριξε ο κ.Δρίτσας, ο οποίος αναφέρθηκε και στη στάση της ΝΔ απέναντι στη Συμφωνία των Πρεσπών.
«Ο λόγος του κ. Μητσοτάκη ακόμα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί συνολικά ως λόγος Λεπέν ή Όρμπαν, αλλά φοβάμαι ότι έτσι όπως εξελίσσεται θα αλληθωρίσει προς τις λογικές του Όρμπαν...
Όταν ο κ. Μητσοτάκης επιμένει ότι η συμφωνία των Πρεσπών είναι προδοσία και μάλιστα ανταλλαχθείσα προδοσία με την άρση της μείωσης των συντάξεων, αυτό δεν είναι δηλητήριο;» διερωτήθηκε ο κ.Δρίτσας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης