Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καραγκούνης: Η επανεκκίνηση σε όλα τα επίπεδα το μήνυμα του συνεδρίου της ΝΔ

Καραγκούνης: Η επανεκκίνηση σε όλα τα επίπεδα το μήνυμα του συνεδρίου της ΝΔ
Ο κόσμος σε όλες τις δημοσκοπήσεις δείχνει ότι αποστρέφεται την κυβερνητική πολική είπε ο κ.Καραγκούνης
Η επανεκκίνηση σε όλα τα επίπεδα θα είναι το μήνυμα του συνεδρίου της ΝΔ υποστήριξε ο βουλευτής της ΝΔ, Κ. Καραγκούνης, ο οποίος τόνισε ότι οι πολίτες σε όλες τις δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι αποστρέφονται την κυβερνητική πολιτική.
«Ένα κεντρικό μήνυμα για το συνέδριο, αλλά νομίζω και για την επόμενη μέρα, είναι η επανεκκίνηση της χώρας, η επανεκκίνηση της οικονομίας, η επανεκκίνηση και στα ζητήματα τα κοινωνικά, διότι, δυστυχώς έχουμε βαλτώσει και ο κόσμος περιμένει πραγματική ελπίδα για την επόμενη μέρα, περιμένει ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα και να δει η ζωή του να καλυτερεύει και όχι δυστυχώς να χειροτερεύει όπως έγινε τα τελευταία 3,5 - 4 χρόνια» είπε μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» ο κ.Καραγκούνης.
Ερωτηθείς για το κοινωνικό μέρισμα και τις στοχευμένες κοινωνικές βελτιώσεις από την κυβέρνηση, ο κ. Καραγκούνης είπε πως «είναι σαφές ότι υπάρχει μια παροχολογία».
«Ούτως ή άλλως μπαίνουμε σε προεκλογική περίοδο, αλλά αυτή είναι η μία ανάγνωση διότι αν δείτε και τους αριθμούς αυτά τα μερίσματα δεν φτάνουν πάνω από 1 δισ. ευρώ τη στιγμή που έχουμε πληρώσει δέκα δισεκατομμύρια ευρώ σε φόρους.
Από τη μία τσέπη έχουν φύγει 10 δισ. και από την άλλη επιστρέφει πίσω στον κόσμο 1 δισ.
Νομίζω ότι είναι απόλυτη κοροϊδία γι' αυτό ο κόσμος σε όλες τι δημοσκοπήσεις και στην αποτίμηση της κυβέρνησης δείχνει ότι αποστρέφεται πια την κυβερνητική πολιτική και δείχνει το πόσο χάλια τα πηγαίνει και εκλογικά και πολιτικά η κυβέρνηση γιατί έχει καταλάβει ο κόσμος ότι δεν περιμένει κάτι περισσότερο» ανέφερε ο κ.Καραγκούνης, ο οποίος σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών είπε ότι «κοινοβουλευτικά είναι υπό αίρεση» καθώς «δεν έχει την πολιτική νομιμοποίηση» .
«Αυτή τη στιγμή στη Βουλή δεν έχει βρεθεί η πλειοψηφία και εδώ είναι το μέγα ηθικό και πολιτικό ζήτημα.
Με ποιο δικαίωμα η κυβέρνηση αυτή προσπαθεί να ολοκληρώσει μια συμφωνία, μία συμφωνία που όπως ξέρετε είναι το πιο κρίσιμο εθνικό θέμα τα τελευταία χρόνια και η μεγαλύτερη εκκρεμότητα, χωρίς να υπάρχει κοινοβουλευτική πλειοψηφία.
Και εδώ είναι και πολιτικά και εθνικά ακατανόητη αυτή η στάση και η στρατηγική της κυβέρνησης και θα όφειλαν να έχουν οδηγήσει, ήδη, τη χώρα σε εκλογές και μια νέα Βουλή να κάνει αυτή τη διαπραγμάτευση» τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης