Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπαδημούλης: Θα αποτύχει και πάλι ο Μητσοτάκης να ρίξει την κυβέρνηση Τσίπρα

Παπαδημούλης: Θα αποτύχει και πάλι ο Μητσοτάκης να ρίξει την κυβέρνηση Τσίπρα
Με καθαρή πλειοψηφία θα εγκριθεί από την ελληνική Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών είπε ο κ.Παπαδημούλης
Την εκτίμηση πως ο Κ. Μητσοτάκης θα αποτύχει και πάλι στο στόχο του να ρίξει την κυβέρνηση Τσίπρα με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών διατύπωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ.Παπαδημούλης.
«Ο κ. Μητσοτάκης, μιλώντας στους τομεάρχες του, αποκάλυψε το σχέδιο της ΝΔ και των μεγαλοσυμφερόντων που τη στηρίζουν, ζητώντας από τον Πάνο Καμμένο να ρίξει τώρα την κυβέρνηση Τσίπρα.
Θα αποτύχει και πάλι σε αυτήν του την επιδίωξη.
Εάν η συμφωνία των Πρεσπών περάσει από τα Σκόπια  - δημοψήφισμα, συνταγματικές αλλαγές, αλλαγή ονόματος - τότε θα έρθει στην ελληνική Βουλή και θα εγκριθεί με μια καθαρή πλειοψηφία, παρά το γεγονός ότι ο Πάνος Καμμένος έχει διαφορετική άποψη» είπε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Παπαδημούλης.
«Ακόμα και το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, η πολιτική οικογένεια στην οποία ανήκουν ΝΔ και VMRO, στηρίζει τη συμφωνία των Πρεσπών.
Ο μόνος που στηρίζει το VMRO είναι ο Ούγγρος Όρμπαν.
Τη θέση της ΝΔ δεν τη στηρίζει κανένας.
Ο πιο κοντινός στον Μητσοτάκη είναι ο Βέμπερ, ο οποίος έχει πιει το αμίλητο νερό και δεν λέει κουβέντα για τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Όλοι οι άλλοι είναι υπέρ» υπογράμμισε ο κ.Παπαδημούλης, ο οποίος εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στο κριτήριο των Ελλήνων.
«Καταλαβαίνω τη δυσφορία και τις ευαισθησίες, αλλά αυτό που θα διαπιστώσουμε μέσα στα επόμενα χρόνια είναι ότι η κυρίως ωφελημένη από αυτήν τη συμφωνία θα είναι η Ελλάδα και ειδικότερα η Θεσσαλονίκη, η Μακεδονία μας και η Βόρεια Ελλάδα» τόνισε ο κ.Παπαδημούλης.
Ερωτηθείς για το μέτρο της περικοπής των συντάξεων, ο κ.Παπαδημούλης είπε ότι «οι αριθμοί είναι με το μέρος μας» προκειμένου «να πείσουμε ότι η περικοπή των συντάξεων είναι ένα μέτρο αχρείαστο και αντιαναπτυξιακό».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης