Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπαδημούλης: Αναγκαστική και ορισμένου χρόνου η συνεργασία μας με τους ΑΝΕΛ

Παπαδημούλης: Αναγκαστική και ορισμένου χρόνου η συνεργασία μας με τους ΑΝΕΛ
Θα αποτύχουν και πάλι όσοι επιχειρούν να υλοποιήσουν το σενάριο της πτώσης του Τσίπρα είπε ο κ.Παπαδημούλης
Αναγκαστική και ορισμένου χρόνου χαρακτήρισε την κυβερνητική συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλης αναφερόμενος στις διαφωνίες που υπάρχουν μεταξύ των δύο κυβερνητικών εταίρων για τη συμφωνία των Πρεσπών.
«Είναι γνωστό ότι στο Μακεδονικό υπάρχει μεγάλη και σοβαρή διαφωνία ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ, και ανάμεσα στη θέση των ΑΝΕΛ και στη συλλογική κυβερνητική θέση.
Αυτό που θεωρώ σημαντικό είναι αφενός να μην κρύβουμε τις διαφορές και αφετέρου ότι προς τιμήν τους και ο Πάνος Καμμένος και το κόμμα του έχουν κάνει σαφές ότι δεν είναι αυτοί που πρόκειται να ρίξουν τον Τσίπρα»  είπε μιλώντας στο Real Fm ο κ.Παπαδημούλης, ο οποίος εκτίμησε ότι οι τελευταίες εξελίξεις διαμορφώνουν ένα νέο πολιτικό σκηνικό.
«Στη θέση του «μνημόνιο-αντιμνημόνιο» κυριαρχεί ολοένα και περισσότερο το «συντήρηση-πρόοδος».
Το πώς θέλουμε την Ελλάδα και πως θα την οικοδομήσουμε στα επόμενα πέντε με δέκα χρόνια.
 Ο στόχος αυτής της κυβερνητικής συνεργασίας είναι να βγει η Ελλάδα από τα Μνημόνια, η θεμελίωση της μεταμνημονιακής πορείας» είπε ο κ.Παπαδημούλης, ο οποίος αναφέρθηκε και στα σενάρια περί αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης.
«Σε πείσμα της ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη, των εκδοτικών και επιχειρηματικών συμφερόντων που τον στηρίζουν και παλεύουν με λύσσα να πέσει η κυβέρνηση το 2018 δεν είναι 1965.
Όσοι πασχίζουν και πάλι να υλοποιήσουν το σενάριο "ρίξτε τον Τσίπρα πριν ολοκληρωθεί η έξοδος από τα Μνημόνια" θα αποτύχουν και πάλι.
Όποιος έχει μάτια βλέπει.
Για να το πω καλύτερα "χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει".
Κάθε λογικός άνθρωπος που νοιάζεται για το συμφέρον του τόπου και για να προχωρήσει η πατρίδα, δεν θέλει αυτή τη στιγμή μια αναμπουμπούλα» υποστήριξε ο κ.Παπαδημούλης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης