Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Ακρίτας: Δεν θα προτείνει μέρισμα για το 2017 - Στις 25/4 τα ετήσια αποτελέσματα

Ακρίτας: Δεν θα προτείνει μέρισμα για το 2017 - Στις 25/4 τα ετήσια αποτελέσματα
Δεν προτίθεται να καταθέσει πρόταση διανομής μερίσματος για την οικονομική χρήση του 2017 η Ακρίτας
Δεν προτίθεται να καταθέσει πρόταση διανομής μερίσματος για την οικονομική χρήση του 2017 η εταιρεία Ακρίτας, όπως ανακοίνωσε σήμερα (2/4/2018) η εταιρεία.
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η δημοσίευση των ετήσιων οικονομικών αποτελεσμάτων «Στοιχεία και Πληροφορίες της Περιόδου από 01 Ιανουαρίου έως 31 Δεκεμβρίου 2017» και της «Ετήσιας Οικονομικής Έκθεσης 2017» θα λάβει χώρα την Τετάρτη 25 Απριλίου 2018, στον διαδικτυακό τόπο της εταιρείας www.akritas.gr και του Ομίλου Ελληνικά Χρηματιστήρια www.helex.gr.
Η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 31 Μαΐου 2018, στην έδρα της εταιρείας στην Αλεξανδρούπολη, Σωκράτη Οικονόμου 3, και έπειτα από σχετική πρόσκληση που θα δημοσιευθεί με βάση τις κείμενες διατάξεις.
Όπως σημειώνει η εταιρεία, το Διοικητικό της Συμβούλιο δεν προτίθεται να καταθέσει στη παρούσα Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση πρόταση διανομής μερίσματος προς τους μετόχους για την οικονομική χρήση του 2017.
Η εταιρεία τονίζει, παράλληλα, πως διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τις ως άνω ημερομηνίες εφόσον ενημερώσει έγκαιρα το επενδυτικό κοινό με την τροποποίηση του παρόντος.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης