Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπαδημούλης: Μαζί με την οικονομία ανακάμπτει και ο ΣΥΡΙΖΑ με σύμμαχο τον χρόνο

Παπαδημούλης: Μαζί με την οικονομία ανακάμπτει και ο ΣΥΡΙΖΑ με σύμμαχο τον χρόνο
Η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών απορρίπτει τη θεωρεία της σκευωρίας τόνισε ο κ.Παπαδημούλης
Την θέση ότι μαζί με την οικονομία ανακάμπτει και ο ΣΥΡΙΖΑ έχοντας σύμμαχο του τον χρόνο διατύπωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλης αναφερόμενος στη δημοσκόπηση της Alco που δημοσιεύεται στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας Έθνος.
«Στη δημοσκόπηση της Alco, η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών απορρίπτει την θεωρία της «σκευωρίας» για το σκάνδαλο Novartis και ζητά διαλεύκανση.
Η «ψαλίδα» ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ και εδώ μειώνεται στο 4,9%.
Μαζί με την οικονομία, ανακάμπτει και ο ΣΥΡΙΖΑ, με σύμμαχο τον χρόνο» ανέφερε σε ανάρτηση του στο twitter ο κ.Παπαδημούλης.
Εν τω μεταξύ, σε δηλώσεις του στη γερμανική έκδοση του δικτύου ενημέρωσης «Russia Today» ο κ.Παπαδημούλης αναφερόμενος στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, υποστήριξε ότι «οποιαδήποτε προκλητική ενέργεια επαναληφθεί από την τουρκική πλευρά, δεν θα μείνει αναπάντητη».
Αναφορικά με τη στάση της Ευρωπαϊκής Ένωσης απέναντι στις τουρκικές κινήσεις ο κ. Παπαδημούλης σημειώνει πως η ηγεσία της γείτονος καταφεύγει σε επιθετική ρητορική και αυτό δεν συμβάλλει καθόλου στην οικοδόμηση σχέσεων εμπιστοσύνης, ούτε ενδυναμώνει τη διμερή συνεργασία
«Οι εμπρηστικές δηλώσεις Ερντογάν το μόνο που καταφέρνουν είναι να ενισχύουν το διπλωματικό και πολιτικό αδιέξοδο του ίδιου και της ηγεσίας του, διχάζοντας και πολώνοντας την τουρκική κοινωνία» τόνισε ο κ.Παπαδημούλης, επισημαίνοντας πως «η στάση της ΕΕ είναι ξεκάθαρη στο ζήτημα της τουρκικής επιθετικότητας».
Όσον αφορά το Σκοπιανό, ο κ.Παπαδημούλης έκανε λόγο για «παράθυρο ευκαιρίας» όσον αφορά την οριστική διευθέτηση του
«Μια λύση που θα είναι αμοιβαία αποδεκτή θα «ξεκλειδώσει» θετικές εξελίξεις στα Βαλκάνια και θα επιταχύνει τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις της πΓΔΜ.
Η τελική λύση θα πρέπει μα ρυθμίζει όλα τα εκκρεμή ζητήματα και να ανταποκρίνεται στις ευαισθησίες και των δύο πλευρών, μακριά από αλυτρωτισμούς και εθνικιστικές βλέψεις» υποστήριξε ο κ.Παπαδημούλης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης