Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοχαρόπουλος για Novartis: Κυριαρχεί μια τεχνική πόλωση με ευθύνη της κυβέρνησης και της ΝΔ

Θεοχαρόπουλος για Novartis: Κυριαρχεί μια τεχνική πόλωση με ευθύνη της κυβέρνησης και της ΝΔ
Υπαρκτό το σκάνδαλο, να συσταθεί προανακριτική και να προχωρήσει άμεσα η διαλεύκανση της υπόθεσης τόνισε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ
Για τεχνική πόλωση με ευθύνη της κυβέρνησης και της ΝΔ κάνει λόγο ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και βουλευτής της ΔΗΣΥ, Θ. Θεοχαρόπουλος, ο οποίος επισημαίνει πως υπάρχει σκάνδαλο και πως πρέπει να προχωρήσει άμεσα η διαλεύκανση της υπόθεσης.
«Κυριαρχεί μια τεχνική πόλωση, ο διχασμός, το άρωμα μιας διαμάχης με εμφυλιοπολεμικά χαρακτηριστικά με ευθύνη της Κυβέρνησης και της ΝΔ» τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ ο κ.Θεοχαρόπουλος, υπογραμμίζοντας ότι το σκάνδαλο Novartis είναι υπαρκτό για αυτό πρέπει να συσταθεί η προανακριτική και να προχωρήσει άμεσα η διαλεύκανση ώστε να σταματήσει και η «λάσπη να αιωρείται στον ανεμιστήρα».
«Υπάρχει ένα «όργιο σπατάλης» κυρίως την περίοδο 2004-2009» υπογράμμισε ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, συμπληρώνοντας ότι στο σκάνδαλο εμπλέκονται γιατροί και διοικητικό προσωπικό ενώ εκτίμησε ότι αυτά τα χρήματα πρέπει στην επόμενη φάση να αναζητηθούν από την εταιρεία.
«Πρέπει να αλλάξει ο νόμος περί ευθύνης υπουργών.
Νομίζω ότι είναι ώριμο το πολιτικό σύστημα για να προχωρήσει γρήγορα η αλλαγή του νόμου.
Να ξεχωρίσουμε ποια θέματα αφορούν πραγματικά τα πολιτικά ζητήματα και ποια αφορούν μια προστασία την οποία θεωρώ, δεν την θέλει το πολιτικό σύστημα» υποστήριξε ο κ.Θεοχαρόπουλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης