Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γερμανία: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των συρμών σε σταθμό του Βερολίνου

Γερμανία: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των συρμών σε σταθμό του Βερολίνου
Άγνωστα παραμένουν τα αίτια της πυρκαγιάς
(upd) Αποκαταστάθηκε η σιδηροδρομική κυκλοφορία των συρμών σε σταθμό του Βερολίνου, όπου νωρίτερα εκδηλώθηκε πυρκαγιά από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.
Όπως έγινε γνωστό, έσβησε η πυρκαγιά, που προκάλεσε μεγάλες ποσότητες καπνού.
Νωρίτερα η  γερμανική αστυνομία επέτρεψε τη συνέχιση της σιδηροδρομικής κυκλοφορίας σε μεγάλες αποστάσεις στο σιδηροδρομικό σταθμό του Βερολίνου , αφού οι πυροσβέστες έσβησαν την πυρκαγιά που προκάλεσε μεγάλες ποσότητες καπνού, με αποτέλεσμα τη διακοπή της κυκλοφορίας των συρμών στον σταθμό του Ζωολογικού Κήπου του Βερολίνου.
Μάλιστα, σύμφωνα με όσα δήλωσε ένας εκπρόσωπος της πυροσβεστικής υπηρεσίας, 15 άτομα διασώθηκαν από την αποβάθρα που ήταν γεμάτη καπνό, ενώ έλαβε θεραπευτική αγωγή για ελαφρούς τραυματισμούς που είχε.
Ωστόσο, δεν αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στα αιτία της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε.
Στο μεταξύ, η Γερμανία παραμένει σε εγρήγορση για πιθανές ισλαμικές επιθέσεις, ένα χρόνο μετά την επίθεση με τους 12 νεκρούς που σημειώθηκε σε μια Χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου που βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το σιδηροδρομικό σταθμό του Ζωολογικού Κήπου του Βερολίνου.

Νωρίτερα το bankingnews έγραφε:

Διεκόπη η κυκλοφορία των συρμών στον σταθμό του Ζωολογικού Κήπου του Βερολίνου λόγω μεγάλης ποσότητας καπνού, με τουλάχιστον ένα άτομο να είναι τραυματισμένο, όπως δήλωσε η γερμανική αστυνομία και αξιωματικοί της πυροσβεστικής στο Twitter, σύμφωνα με το Reuters.

Πάντως, δεν είναι ξεκάθαρο το αίτιο του καπνού, ενώ έχει εκκενωθεί ολόκληρος ο σταθμός, ο οποίος φιλοξενεί επίσης πολλά καταστήματα, εστιατόρια γρήγορου φαγητού και γραμμές μαζικής μεταφοράς, σύμφωνα με όσα δήλωσε εκπρόσωπος του σιδηροδρόμου Deutsche Bahn στο Reuters.
Τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης έδειξαν ότι ο καπνός εξέρχεται από τον μεγάλο σταθμό, ο οποίος βρίσκεται κοντά στον χώρο της χριστουγεννιάτικης επίθεσης στην αγορά του Δεκεμβρίου του 2016.
Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί και πυροσβέστες, ενώ η πυροσβεστική υπηρεσία του Βερολίνου δήλωσε στο Twitter ότι 15 άνθρωποι είχαν σωθεί και ένα άτομο είχε τραυματιστεί.

(Πρώτη ενημέρωση 16:16, Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017)
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης