Τελευταία Νέα
Διεθνή

Bloomberg: Πρώτη με 24% η Le Pen, έναντι 23% του Macron, στο σύνολο των δημοσκοπήσεων

Bloomberg: Πρώτη με 24% η Le Pen, έναντι 23% του Macron, στο σύνολο των δημοσκοπήσεων
Στην τρίτη θέση ο ταλανιζόμενος από ουκ ολίγα σκάνδαλα Francois Fillon, ενώ την τετράδα κλείνει ο «αριστερός ταραξίας», Jean Lyck Melenchon
Οριακό προβάδισμα μίας ποσοστιαίας μονάδας για την Marine Le Pen, έναντι του Emmanuel Macron, διαπιστώνει στη σχετική του μελέτη για το σύνολο των δημοσκοπήσεων το πρακτορείο Bloomberg.
Ειδικότερα, με βάση το μέσο όρο των δημοσκοπήσεων που διενεργήθηκαν μετά την 1η Φεβρουαρίου 2017, η επικεφαλής του Εθνικού Μετώπου συγκεντρώνει το 24% των ερωτηθέντων σε ό,τι αφορά την πρόθεση ψήφου στον α’ γύρο (στις 23 Απριλίου 2017) των προεδρικών εκλογών, με τον ανεξάρτητο κεντρώο να βρίσκεται σε απόσταση πνοής, στο 23%.
Στην τρίτη θέση ο ταλανιζόμενος από ουκ ολίγα σκάνδαλα Francois Fillon, ενώ την τετράδα κλείνει ο «αριστερός ταραξίας», Jean Lyck Melenchon.
Πολύ πιο πίσω ο υποψήφιος των κυβερνόντων Σοσιαλιστών, Benoit Hamon.
Αν και η μελέτη δεν περιλαμβάνει την επίδοση του β’ γύρου (στις 7 Μαΐου 2017), στις έρευνες διαπιστώνεται εύκολη επικράτηση του κ. Macron επί της κας Le Pen, με την διαφορά να κυμαίνεται από 60% - 40% μέχρι 58% - 42%...


www.bankingnews.gr



Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης