Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μανιάτης: Δεν μπορεί κανείς μόνος του – Ούτε ο Μητσοτάκης ούτε ο Τσίπρας

Μανιάτης: Δεν μπορεί κανείς μόνος του – Ούτε ο Μητσοτάκης ούτε ο Τσίπρας
Πρέπει να υπάρξει συμφωνία των κομμάτων στα μεγάλα ζητήματα με ευρωπαϊκό προσανατολισμό είπε ο κ.Μανιάτης
Την θέση ότι δεν μπορεί κανείς μόνος του, ούτε ο Μητσοτάκης ούτε ο Τσίπρας, να αντιμετωπίσει τα κορυφαία προβλήματα με τα οποία είναι αντιμέτωπη η χώρα διατύπωσε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Γ. Μανιάτης.
«Τα προβλήματα της χώρας, όχι μόνο το μνημόνιο αλλά και η γεωπολιτική αναστάτωση είναι τόσο μεγάλα που δεν μπορεί κανένας μόνος, ούτε ο κ. Μητσοτάκης ούτε ο κ. Τσίπρας»  είπε μιλώντας στο Πρακτορείο 104,9 Fm ο κ.Μανιάτης, ο οποίος επεσήμανε την ανάγκη να υπάρξει συμφωνία των κομμάτων στα μεγάλα ζητήματα με ευρωπαϊκό προσανατολισμό.
«Διάφοροι αριστο-δεξιοί λαϊκιστές μιλούν για επιστροφή στο εθνικό νόμισμα, αυτό οδηγεί σε εθνική καταστροφή» είπε ο κ. Μανιάτης, τονίζοντας πως εκτός ΕΕ δεν μπορούμε να πετύχουμε τίποτα σε ένα περιβάλλον τόσο ρευστό.
Όσον αφορά την ψηφοφορία για την αναστολή αύξησης του ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου ο κ.Μανιάτης αφού είπε πως «η ονομαστική ψηφοφορία προκλήθηκε από πρωτοβουλία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης», υπογράμμισε ότι «πρέπει ο καθένας να τοποθετείται στα μεγάλα προβλήματα της χώρας και να καταλάβουμε τι σημαίνει λαϊκισμός».
Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ επανέλαβε πως δεν υπήρξε συμφωνία από την προηγούμενη κυβέρνηση για κατάργηση του ΕΚΑΣ και χαρακτήρισε ψευδέστατη τη δήλωση της υπουργού εργασίας Έφης Αχτσιόγλου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης