Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μεϊμαράκης (ΝΔ): Ο Τσίπρας να πει το μεγάλο Ναι για να μείνει η Ελλάδα στην Ευρωζώνη – Συνάντηση με Παυλόπουλο

Μεϊμαράκης (ΝΔ): Ο Τσίπρας να πει το μεγάλο Ναι για να μείνει η Ελλάδα στην Ευρωζώνη – Συνάντηση με Παυλόπουλο
Είναι σημαντικό ότι στην κρίσιμη στιγμή βρεθήκαμε όλοι ενωμένοι υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
(upd) Έκκληση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να πει το μεγάλο Ναι προκειμένου η Ελλάδα να παραμείνει στην Ευρωζώνη απηύθυνε ο μεταβατικός πρόεδρος της ΝΔ, Ευάγγελος Μεϊμαράκης κατά τη συνάντηση του σήμερα το πρωί στο Προεδρικό Μέγαρο με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κ. Παπούλια.
«Δεν καταλαβαίνω γιατί ο πρωθυπουργός επέλεξε την κατά μόνας ενημέρωση.
Εμείς παραμένουμε στη γραμμή μας, να ενημερώσει θεσμικά.
Πρέπει ο πρωθυπουργός να πει το μεγάλο Ναι για να μείνει Ελλάδα στην Ευρωζώνη.
Είμαστε ενωμένοι, πρέπει να τηρηθούν οι θεσμικές διαδικασίες για τέτοια ζητήματα» τόνισε ο κ.Μεϊμαράκης.
Από την πλευρά του ο ΠτΔ υποστήριξε ότι «στην κρίσιμη στιγμή είναι σημαντικό ότι βρεθήκαμε όλοι ενωμένοι και δεν υπάρχει όχι πρόθεση ούτε καν σκέψη εξόδου από το ευρώ».
Σε δηλώσεις του εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου, ο κ.Μεϊμαράκης επανέλαβε πως η Ελλάδα πρέπει να καταλήξει σε μια δίκαιη και βιώσιμη συμφωνία που να επιτρέπει στην χώρα να παραμείνει στην Ευρωζώνη.
Σημειώνεται πως χθες η ΝΔ εκτόξευσε την αντιπαράθεση με την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό, καθώς ο κ.Μεϊμαράκης – ο μοναδικός από τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς – αρνήθηκε να έχει κατ’ιδίαν συνάντηση με τον κ. Τσίπρα, για τον οποίο δήλωσε ότι δεν έχει καμία εμπιστοσύνη.
Μάλιστα ο κ.Μεϊμαράκης αρνήθηκε να αποκριθεί στις προσπάθειες τηλεφωνικής επικοινωνίας από την πλευρά του Μαξίμου, τονίζοντας ότι δεν γνωρίζει τι ήθελε να του πει ο Αλέξης Τσίπρας.
Όπως ανέφερε, από εδώ και πέρα όλα θα γίνονται ανοιχτά και κατέθεσε αίτημα για διεξαγωγή συζήτησης προ Ημερησίας Διατάξεως Συζήτηση στη Βουλή.

(πρώτη ενημέρωση 9 Ιουλίου 08:18)
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης